Baht Oyunu dizisi 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı

Baht Oyunu dizisi 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı
Televizyon ekranlarında yaz aylarının başlamasıyla birlikte birçok dizi, program ve diğer kategorilerdeki yayınlar izleyicilerin karşısına çıkıyor. Onlardan biri de bu akşam Kanal D'de başlayacak olan Baht Oyunu. Ele aldığı senaryosu ve oyuncu kadrosuyla izleyicilerle buluşacak olan yapımın ilk günkü performansı merak konusu. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Baht Oyunu dizisi 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ve ARC Film imzalı dizi Baht Oyunu ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Baş rollerinde Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in yer aldığı diziden beklentiler büyük. Salı günlerinde Hekimoğlu'nun yayınlandığı Kanal D'de bu akşamdan itibaren zirve müücadelesi verecek yapımın alacağı izlenme oranları ve sıralama da geleceği yönünden belirleyici olacak. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Baht Oyunu dizisi 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Baht Oyunu 1. bölüm özeti

İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, üniversitede karşısına çıkan ve ülkesine gitmemek için Türkiye vatandaşlığına ihtiyaç duyan Rüzgar’a aşık olur ve ona evlenme teklifi eder. Rüzgar için bu evliliğin tek amacı vatandaşlık almak, Ada için de ilk aşkıyla evlenerek talihini yenmektir. Ada, üniversitedeyken ailesinden habersiz evlendiği ve üç yıldır evli olduğu Rüzgar’ın Türk vatandaşlığını almasını iple çekmektedir. Rüzgar’ın vatandaş olması ile gerçekten karı koca olacaklarını hayal etmektedir. Rüzgar’ın vatandaşlığı alacağı bu en mutlu gününde, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformu Bizdeböyle.net’in kurucusu ve başyazarı Bora’yla yaşadığı tartışma nedeniyle işten atılır.  Ada, Rüzgar’ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada’yı büyük bir sürpriz beklemektedir! Kafede kavga ettiği Bora, Rüzgar’ın patronudur.

baht oyunu
 


 

Baht Oyunu oyuncu kadrosu

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor

Baht Oyunu 1. bölüm reyting sonuçları

14 Haziran 2021 tarihinden itiabren Kanal D'de yayınlanacak olan Ada Baht Oyunu salı akşamlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yanı sıra Abrupa Şampiyonası maçları da dizinin izlenme oranlarını etkileyebilir. Ana haber bültenleri, reality programları ve daha birçok yapım sıralamada etken olacak. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.