Baş Tacım 15. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 15. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en yeni Hint dizisi Baş Belası'nda yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden güçlü oyuncuların ve Bollywood sanatçılarının yer aldığı yapımda yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Baş Tacım 15. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 15. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 15. bölüm özeti

Manav annesi Savitha ile konuşması ile başlar. Manav, Arçu’dan öğrendiği bilgi ile annesinin yaptıklarını yanlış olduğunu yorumlar. Annesine gidip kaynanası Solu’dan ne istediğini ve ne teklif ettiğini sorar. Savitha suçunu kabul etmek bir yere oğlu araya girip, kız tarafının hatasını silmek adına kendi cebinden aldığı kolyeyi satıp parasını teslim eder. Kimsenin kendisini salak yerine koyamayacağını, herkes sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini söyler. Bu sırada Manav’ın amcası Bay Vişvasra girer. “Ne oluyor burada Savitha!” der. Savitha da kendi cephesinden olayları yorumlayıp, Manav’ın ve Arçu’nun kendisini kandırdığını, altın meselesini açar.

Savitha kendisini Bay Vişvasra’ya haklı çıkartmak için Arçu ve ailesini adeta yerden yere vurunca, uzaktan olayı izleyen Arçu’nun morali bozulur. Konuşmanın devamını bile dinlemeden gider. Bay Vişvasra, yengesi Savitha’nın üçkağıtçı olduğunu bildiği için Arçana’dan yana tavır takınır. Gelinine kimse dokunamayacağını, evi yakında gelinin yöneteceğini söyler.Savitha bunun üzerine ağlamaya başlar. Yalan söyleyenlerin aksine, Bay Vişvasra’nın kendisine kızdığını, oysa oğlu için daha iyi bir hayat vermek adına mücadele ettiğini bahane edip ağlar. Manav’ın hemen gönlü yumuşar. Savitha, sanki morali bozulmuş gibi yapıp oradan ayrılır. Bay Vişvasra, eşini el üstünde tutmasını, annesi ile tartışmaya girmemesini ister.

Bir önceki gün Solu, Varşa’yı patronun disko da kutlanan doğum gününde annesi kendisini zorla götürdüğü için Varşa bungün patronun yanına çekinerek girer. Dosyayı verdikten sonra, annesinin gelmesinden dolayı partiyi mahvettiğini söyler. Patronu da iş yerindeki kabiliyeti ve performansı çok daha önemli olduğunu açıklar. Doğum günün de yaşananları işine yansıtmadığı sürece problem olmayacağını söyler.

Akşam olduğunda Manav annesinin yaptıkları karşısında özür dilemek ister. Lakin Arçana “Her evin hikâyesi birbirinden farklıdır.” Deyip Manav’ın yaptıkları karşısında kendisini kıymetli hissettiğini söyler. Her ikisi de farklı yer yatağında birbirlerini izleyerek uyurlar.

Vinod ile Manşu arasında ki gerilim giderek büyüyor. Manşu, Arçana’nın sahte altın meselesinde parmağı olduğunu dolaylı şekilde anlatınca, Vinod açıkça Manşu’ya cephe aldı. Vinod evde her fırsatta Manşu’ya kızsa da Manşu, altınları kimin aldığını bilmiyor gibi saf ayağına yatar. Vinod da ailesi Manşu yüzünden küçük düştüğünü söyler.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 15. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 15. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 1. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 16. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.