Baş Tacım 39. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 39. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 39. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 39. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 39. bölüm özeti

Her şey yolunda giderken Ajit’in nişana gelmesi yine iki aile arasında gerilime yol açar. Arçu da kendi ailesine kızar. Öte yandan Shavrani ise komşuların hamile olduğunu öğrenmesini ister. Baş Tacım dizisinde Damodar karısı Savita’yı nişana gitmek için ikna eder. Savita ise sadece 10 dakika kalacağım diyerek gitmeye ikna olur. Nişan törenine gittiklerinde Manav’ın da orada olduğunu görürler. Savita kocasına çıkışırken Damodar da bilsem herhalde seni getirmek için ısrar etmezdim der.

Törene Ajit’in gelişi sinirleri bozar. Ajit ise yerinde rahat durmaz ve Savita ile Damador’un yanına gidip damarlarına basar. Savita sessiz kalan bir tip olmadığı için kısa sürede kavga çıkar. Soluchana ise gelip Ajit’e patlamak yerine Manav’a çıkışarak ailesini de alıp gitmesini ister. Soluchana burada gerçekten ayıp ediyor. Savita bile onca kavgaya olaya rağmen davete icabet edip gelmişken Soluchana onu kovuyordur.

Savita da Manav’a bak gör kimler için gelip hizmet ediyorsun der. Manav da kırılarak oradan ayrılır. Arçu ise kocasının ailesinin evinde saygı görmediğini söyleyerek oradan ayrılır. Varsha ise sesii çıkaramadığı için içi içini kemiriyordur. Satish’in annesi ise Ajit’i koruduğu için Soluchana’ya teşekkür eder. Aile bağlarının kuvvetlendiğini vurgular.

Varsha ve Satish’inde yüzü gülmüyordur. Onlarında nişan töreni bozulmuştur. Ama tören kaldığı yerden devam eder. Varsha Ajit’in davet edilmesine kızar. Satish’in annesi de Ajit diye tutturmuştur. Tören bittiğinde ertesi gün Holi Bayramıdır. Satish’in annesi herkesi davet eder.

Savita ise eve dönerken çok sinirlidir. Arçu’nun evde kalması için ailesiyle görüşmesini istemez. Arçu da bunu kabul eder. Arçu Manav’a Ajit’i şikayet etmek isterse onu destekleyeceğini söyler. Manav da herkesin düzeninin bozulacağına tekrar kargaşa çıkacağı için şikayet etmeyeceğini söyler.

Evde ise Varsha sitemini dile getirir. Vinod ise evliliğini tehlikeye atmaması için bu olaya çok fazla karışmamasını ister. Varsha öyle haksızlıklara karşı tepkisiz kalacak bir kız olmadığı için bu Vinod’un söylediği söz geçersiz kalır.

Evde de Satish annesinin Ajit konusunda fazla ısrarcı olmasına şaşırır. Anne ise Varsha’nın oğlunu değiştirdiğine inanır. Anne oğul arasında klasik konuşmalar olur. Satish’in babası da oğluna destek verir.

Savita ise Shavrani’ye gerçekten Manav’ın nişana gitmesine izin verip vermediğini sorar. İzin verdiğini öğrenen Savita Shavrani’nin saf olduğunu Arçu’nun ikisinin arasına girip onları ayırmak için plan yaptığını söyler.

Savita Arçu’da Ajit ile ilgili kaseti isteyip Manav’a verir. Manav yine aynı sözleri söyleyerek kaseti çöpe atar ve Ajit’i şikayet etmeyeceğini söyler.

Bayram günü Savita Shavrani ve Manav’ın pojaları rahat yapabilmesi için taşır. Arçu ise Shavrani’nin artık 5 aylık hamile olduğunu komşuların fark edeceğini söyler. Shavrani ise öyle bir çıkışır ki Savita bile korkar. Shavrani zaten artık doktor gidip geleceğini söyler. Herkes öğrensin kimseden saklayacak bir şeyim yok der. Shavrani borusunu öttürüp aşağı iner. Tabi ki Shvarani’nin karnı fark edilir. Arkasını toplayan Arçu olur. Komşular Arçu’yu kutsar.

Varsha ise sinsice Rasika ve Ajit’in yanına gidip lafını bir güzel onlara sokar. Bu evde geçirdikleri son günler olduğunu söyler. Yakında bu evin gelini olarak onlara kapıyı gösterir. Yaşa Varshu!!! 

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 39. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 39. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 40. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.