Baş Tacım 45. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 45. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 45. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 45. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 45. bölüm özeti

Savita Archana’ya iyi davranmaya devam ediyor. Genel olarak Savita da bir yumuşama hakim. Savita gitmem dediği Karankaj ailesinin evine tekrar gidiyor.  Baş Tacım dizisinde Manav, Karankaj ailesinin yanında Varshu’nun düğün töreni için yanında kalıyordu. Soluchana koşturmaktan astım krizi geçirir. Vinod’a gidip acilen ilaç almalarını söylerken Manav eve gelmeden alışveriş esnasında almıştır. Çantasından çıkarıp verir ve evdekiler şaşırır. Manav düğün gününde Archana’nın yaptıklarını hatırlamış ve Manav’da lazım olabileceğini düşünüp almıştır. Anlaşılan Manav evdekilere Archana’nın yokluğunu hissettirmiyor.

Manav’ın evindeyse Vandu’nun gelişi biraz olsun Savita ve Damodar’a iyi gelmişti. Arçu yemek servislerini yaptıktan sonra Savita tabağını alıp Arçu’ya masaya oturmasını ister. Damodar şaşırır ve zaman kaybetmemesi için Arçu’yu uyarır. Savita ve Arçu masada gizli gizli gülümser. Ayrıca Savita sinirli taklidi yapmaya çalışsa da biz anlıyoruz ki aslında hiç kızgın değil. Bilin bakalım bu duruma kim bozuldu. SHRAVANİ!

Manav ve Arçu telefonda konuşur. İki tarafta kendi ailesini sorar ama birbirlerinden dolayı içleri rahattır. Damador karısına Arçu konusunda nasıl böyle yumuşadığını sorar. Savita da ben bir canavar mıyım der. Kızıma iyi davranan kişiye ben nasıl kötü davranırım der. Aklına Manav ve Arçu’nun boşanma zamanının yaklaştığını hatırlayıp buruklaşırlar.

Gece yatmadan Arçu ve Vandu sohbet eder. Arçu ona o evde yaşamanın nasıl olduğunu sorar. Vandu bilerek kabul ettim ve şimdi sıkıntılar benim. Ailemden uzak durdukları sürece sıkıntı yok der. Arçu onun için dua edeceğini söyler. Vandu da Arçu’nun abisinden ayrılmaması için dua edeceğini söyler. Arçu duygulanıp ağlar ama mutludur. Manav sabah erkenden kalkıp Soluchana için çay yapar. Soluchana şaşırır. Bunu kendisi için mi yaptığını sorar. Manav Archana burada olsaydı oda aynısını yapacaktı. Diğer tarafta Arçu da Manav’ın doldurduğu suları doldurmaya gider. Dönüşte Savita’nın ona çay yapmış olduğunu görür. Savita yine Arçu’yla tatlı tatlı atışır. Arçu ve Savita gülümser.

Arçu ve Manav mabette karşılaşıp sohbet ederler. Manav kimsenin kendisine kredi vermediğini söyler. Arçu yardım istemek için Satish’in yanına gelir. Arçu bundan Manav’ın haberinin olmamasını ister. Satish, Manav ve Arçu’nun birbiri için yaptıklarından etkilenir.

Herkesin Savita’ya sorduğu soruyu bir kez de Shravani sorar. Ona davranışı birden neden değişmiştir. Savita farklı bir cevap vermez. O sırada oradan geçince Arçu, Shravani ona dik dik bakar.

Archana ve Shravani arasında yine tartışma yaşanır. Shravani ortalıkta fazla dolaşınca Arçu’ya karışmaması konusunda çıkışır ve 20 gün sonra sadece kendisinin olacağını vurgular. Shravani bu laflardan sonra sancılanır ve yardımına Archana koşar. Doktor çağırılır ve Shravani’nin dinlenmesini söyler.

Manav ailesini arar. Söylenerek telefonu çan Savita oğlunun sesini duyunca sevinir. Evdekiler hakkında bilgi verir. Savita herkesi sordun ama Archana’yı sormuyorsun der. O sırada oradan geçen Arçu adını duyunca durur. Savita o da iyi ondan nefret ediyorum ama öncekine göre daha az der. Arçu gülümser.

Mançu sevgili annesini ve kardeşini de törenlere davet etmek için arar. Ajit gitme taraftarı değil. Gözlerimiz doldu. Çünkü en son rezil olmuşlardı. Rasika ise gideceğiz ve bu düğünü bozacağız der.

Varsha, Savita ve Arçu’nun yanına gelir. Onları törene davet eder. Varsha çok ısrar edince Savita o evde ona yapılanları unutur ve gitmeyi kabul eder. O eve gitmem diyenler e başta gidiyor ama Arçu’yu ikna etmek yine imkansız. Bu seferde kendini Shravani için feda ediyor. Ona bakmak için evde kalıyor. Tabi Shravani onu adam yerine koymuyor. Yardımlarını geri çeviriyor ve yere düşüyor.

Bu törende Soluchana Savita’dan yaptıkları için özür diler. Savita da meseleyi uzatmaz ve her şeyi unuttuğunu ifade eder.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 45. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 45. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 46. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.