Baş Tacım 85. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 85. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 85. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 85. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 85. bölüm özeti

Baş Tacım dizisi 85.bölüm özetinde Arçu ve Manav sonunda sakin ve huzurlu günler geçiriyordur. Darmesh’in bir oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Bunu tek bilen ise şimdilik Manav oluyor. Baş Tacım 85.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım 85.bölümde Manav ve Arçu balayı yolculuğuna çıkacaklardı. Her zamanki gibi olaysız başlayamazdı. Mabette bir kadının çocuğu bayılmıştı ve Manav’a hastaneye götürmeleri için yalvarmıştı. Manav ve Arçu çaresiz hastaneye götürmüşlerdi. Manav orada hastane masrafının da yarısını karşılamıştı. Manav ve Arçu hastaneden çıkarken kadının kocam dediği kişi hastaneye giriş yapar. Bu kişi Darmesh’tir. Darmesh Manav ve Arçu’yu görünce saklanır. Onların burada ne işi olduğunu düşünür.

Bizler otobüs kaçtı diye telaş ederken Arçu ve Manav yetişir. Damador da çok mutludur. Evin içinde şarkılar söyleyip Savita’yı kızdırır. Savita balayı meselesini de öğrenince köpürür.

Dmador hastaneye gelince kadın koşup sarılır. Darmesh çokta hoşnut değildir. Kadın oğlunun çok zayıfladığını ve çeşitli testler yapıldığını anlatır. Evli bir çiftin yardımı sayesinde geldiğini söyler. Darmesh adlarını sorar. Kadın bilmediğini söyler. Sadece telefon numarası elindedir.

Manav ve Archana otellerine varırlar. Onlara yakınlarda bir festivalin olduğunu söyleyip katılmalarını isterler. Savita ise huzursuz etmek için oğlunu arar. Sachin’i okula kaydettirmek istediğini parası olmadığını kendisinin yaşlı olduğunu Manav’ın sadece eğlence peşinde koştuğunu anlatır. Manav da hemen depresifleşir. Ayrıca Sachin hangi ara okul çağına geldi. Çocuk 1 yaşına yeni girmedi mi? Zaman atlaması oldu da biz mi kaçırdık ???? Telefonu Damador alıp oğluna her şeyin yolunda olduğunu söyler. Annesinin söylediklerini takılmamasını tüm bunları bilerek yaptığını anlatır.

Telefon kapandıktan sonra Savita ve Damador kavga etmeye başlar. Damador sen oğlunun düşmanısın diyor. Damador çok kızgın olduğunu söylüyor. Savita da yine polise şikayet etmeyi ima ederek ne istiyorsan yap der. Damador da Savita’ya tokat atar ve kime şikayet etmek istersen et diyor. Savita bu tokatı beklemiyordu.

Vaishali doğum gününün yaklaştığını Darmesh’e haber verir ve gelip gelmeyeceğini sorar. Darmesh ise meşgul olduğunu söyleyerek telefonu kapatır. Doktor gelip Varun’un ameliyat edilmesi gerektiğini söyler.

Manav ve Archana festivaldedir. Manav Archana’ya iltifatlar edip durur. Onlar orada eğlenirken Mançu da ikilinin odasına girip şeytanca planlar hazırlıyordur. Gece yarısı Ajit’in evinin kapısı çalınır. Herkes uykudan uyanır. Kapıyı açtıklarında sarhoş bir halde Damador vardır. Bu kadınla yaşayamıyorum diye içeriye dalar. Sonrada Rasika’nın yatağında sızıp kalır. Vandu özür diliyor. Muhakkak büyük bir olay olmuş ondan bu kadar içmiş diyor. Rasika da normalde baban süt içiyor deyip bizleri güldürüyor ????

Sabah Manav ve Archana yataklarında yatarken telefon çalar. Arayan Varun’un annesidir. Parayı getirmek için otel adresini soruyordur. Manav ise hastaneye onları görmeye geleceklerini söyler. Madhuri onlara adını sorar.

Varsha ve Vaishali konuşur. Kendi sorunlarını bırakıp Manav ve Arçu’nun balayı mevzusunu tartışırlar. Konu Vasihali’nin doğum gününe gelir. O günü Darmesh ile geçireceğini söyler. Varsha da o günün unutulmaz olmasını diliyor.

Madhuri, Darmesh’e evli çiftten aldığını parayı geri vermesini söylüyor. Darmesh bizzat teşekkür etmek istediğini söylüyor. Madhuri isimlerini söyleyince Darmesh kaçacak delik arıyor. Üstüne Vaishli de sıkıştırıyordur.

Manav ve Archana hastaneye gelir. Archana, Darmesh’i görmüş gibi olur. Onu aradığında ise Darmesh iş için SholaPur’da olduğunu söyler. Archana yanıldığını düşünür.

Manav ve Archana, Madhuri’yi görürler. Kadın kocasının da onlarla tanışmak istediğini söyler. Darmesh gelmeyince Archana ve Manav hastaneden ayrılmak zorunda kalırlar. Darmesh gelince Madhuri’ye Vaishali’nin doğum günü olduğu için gitmek zorunda olduğunu söyler. Kadın bunca zaman hiç sesini çıkarmadığını her şeyi kabul ettiğini ama oğlu bu haldeyken Darmesh’in gitmesini istemediğini söyler. Darmesh mecburen Vaishali’yi arayıp gelemeyeceğini haber verir.

Soluchana ve Malohar, Vaishali’nin doğum günü hakkında konuşurlar. Herkes bir aradayken yapmak isterler. Mançu da herkes bir aradayken planını yapacağını düşünerek sinsi sinsi gülümsüyor.

Manav ve Archana şehirde el ele dolaşmaya başlamışlardır. İkili sorunsuz kavgasız sakin bir tatil geçiriyordur. Baş Tacım 85.bölümde Satish evde her zamanki gibi bilgisayarı kucağında çalışıyordur. Varsha dışarı çıkmayı teklif eder. Satish kabul eder. Ardından Vaishali ağlayarak Darmesh’in gelmeyeceğini söyler. Varsha da kardeşinin ruh halinin dağılması için onlara katılmasını ister. Yemekte Varsha kardeşine Darmesh gelmezse pastayı kesmeyeceğini söylemesini ister. Onlara sert tarafımızı göstermedikçe onlar bize sert davranıyor der. Satish bu söze çok bozulur.

Manav ve Arçu, hediye almak için bir dükkana girerler. Manav hem Vaishali’ye hem de yeğenlerine neler alabileceğine bakar. Manav birden dükkanda Darmesh’i görür. Manav şoke olur. Burada ne aradığını düşünür. Çünkü kendilerine Shola Pur’da olduğunu söylemişti. Manav dükkandaki adamlara Arçu’ya döneceğini iletmelerini ister ve Darmesh’in peşine düşer.

Manav Darmesh’i arar ve Darmesh direk SholaPur’da olduğunu ve rahatsız etmesini kesmesini ister. Manav iyice kıllanır ve Darmesh’in neler çevirdiğini bulması gerektiğini düşünür. Manav, Darmesh’in peşinde hastaneye kadar gelir. Onu kaybedince gelmişke Varun’a bakmayı düşünür. Varun’un odası yarı açıktır ve her şey açık ve nettir. Darmesh, Varun’un yanında ve Varun ona baba diyordur. Maav şimdi ne yapacağını düşünür. Arçu ne güzel hiç mutlu olmadığı kadar mutludur. Ona tüm bu gördüklerini söyleyip huzursuz etmek istemez.

Satish eve geldiğinde Varsha’yla kavga eder. Onunla dışarı çıkıp yeni bir başlangıç yapabileceklerini düşündüğünü söyler. Ama umduğunu bulamamıştır. Varsha ve Satish arayı nasıl düzeltecekler bakalım. Koptukça kopuyorlar.

Gece yarısı olduğunda Darmesh karısının doğum gününü kutlamayı düşünür. Vaishli de telefonun başında çaresiz bekliyordur. Vaishali’nin telefonu çalar. Ama arayan Varsha’dır. Darmesh Vaishali’ye bulaşmamayı çok fazla soru kaldıramayacağını düşünüp aramamaya karar verir.

Ertesi gün doktorla konuşan Darmesh günü birlik gidip gelebileceğini düşünür. Bu yüzden Vaishali’ye evde parti düzenleyeceğinin haberini verir. Jaywant hazırlıklara yardım eder. Manav o eve gitmek istemediğini söyler. Soluchana zamanı her şeyin düzeleceğine bu yüzden gelmesini ister. Manav onları kıramadığı için kabul eder. Parti de Jaywant karaktersizce davranır. Sürekli Archana’nın etrafında dolanıp Manav’ı görmemezlikten gelir.

Varsha yine partide huzursuzluk çıkarır. Sürekli Manav’a hakaret eder ve onu küçümser. Archana sürekli kardeşine karşı koymaya çalışır. Vaishali de Darmesh’in gelmemesine bozulur. Arçu haklı Manav’a haklı olduğunu buraya gelmenin doğru olmadığını söyler. Manav da zaten Darmesh’te gelmeyecek diyor. Bunu duyan Vaishali bağırıp çığırır. Yine Manav huzur bozan ortalığı karıştıran konumuna düşer.

Kardeşler yine Manav’ı çekiştirir. Mançu evlerinde verecekleri yemeğe herkesi davet etmeye çalışır. Çünkü bu yemekte planını devreye sokup Manav’ı rezil etmeyi planlar. Bakalım yemekte neler olacak?

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 85. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 85. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 85. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 85. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.