Baş Tacım 9. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 9. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Belası 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en yeni Hint dizisi Baş Belası'nda yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden güçlü oyuncuların ve Bollywood sanatçılarının yer aldığı yapımda yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Baş Tacım 9. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 9. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 9. bölüm özeti

 Baş Tacım’da bu akşam Manav’ın amcası aileleriyle ilgili gerçeklerin gelinin ailesine anlatılmadığını öğrenince çok öfkelenir. Archana ve ailesi Manav’ın anlattıklarından sonra ne yapacak? Ekranların yeni Hint dizisi Baş Tacım – Pavitra Rishta 30 Haziran ÇArşamba günü yayınlanan son bölümü 8. bölümüyle izle7.com’da. Manav, Archana’nın ailesinin kendisini gerçekten sevdiğini anlar ve doğruları söylemekten vazgeçer. Nişan günü geldiğinde Manav ve Archana’nın heyecanı gözlerinden okunur. Solu kızı için uygun damadı bulduğu için çok mutlu olur. Yalanlarının ortaya çıkmasından korkan Savitra ise oğlunun Archana ile bir an önce evlenmesi için sabırsızlanır. Archana’nın babası ise düğün ihtiyaçları için Manav’ın evine gider ve evlerinin fakir bir mahallede olduğunu görünce büyük bir şok yaşar. Manav’ın amcası ise Savitra’nın yaptıklarını öğrenince çok öfkelenir ve Manav’a gerçekleri anlatmasını söyler. Manav, aslında fakir olduğunu söyleyince Archana ve ailesi ne cevap verecek? Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 9. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 1. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 10. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.