Can Yoldaşım 100. bölüm özeti ve fragmanı - 7 Kasım Pazar

Can Yoldaşım 100. bölüm özeti ve fragmanı - 7 Kasım Pazar
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 6 Kasım Cumartesi yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 100. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 100. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 100. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 99. Bölümde Santoş Sandiya’ya likörlü çikolatalar vererek onu sarhoş etmişti. Sandiya uyuya kalırken Santoş ise vicdan azabıyla yüzleşir. Peki 100. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya sınavlarına girebilecek mi? Can Yoldaşım 100.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya sınavı kaçıracak mı? Santoş vicdanı ile yüzleşir. Vicdanı onu ihanetle suçlar. Santoş ise hemen kendini savunmaya çalışır. Ancak vicdanı haklıdır. Santoş Sandiya karşısında yenilmiş ve onu alt etmek için kötü yöntemlere başvurmuştur. Ertesi sabah olduğunda sınava 1 saat kalmasına karşın Sandiya hala uyuyordur.

Bu vicdan azabıyla Santoş Sandiya’nın yanına gider. Onu uyandırmaya çalışır ancak Sandiya hiç tepki vermez. Santoş Sandiya’yı nasıl uyandıracağını düşünür. Uyansa bile kendine gelmesi hiçte kolay değildir. Nitekim Santoş su serperek Sandiya’yı uyandırmak istediğinde Sandiya tekrar yatağa düşerek geri uyur.

Sandiya uyanmıyor! Santoş mutfağa inerek Sandiya’ya onu uyandıracak bir şeyler hazırlar. Ancak ne yapsa da bir türlü Sandiya’yı ayıltamaz. Chavi Sandiya için endişelenir. Bu arada Suraj’da gelir. Suraj Sandiya uyanmazsa bir yılı boşa gideceğini söyler.

Santoş Suraj’dan havlu ve su getirmesini ister. Suraj havlu almak için giderken Chavi’ye çıkmasını ve sınavını kaçırmamasını söyler. Chavi giderken evdekiler birçok şey dener. Soğuk su, buz, sıcak havlu. Tüm bu çabaların sonunda Sandiya birazda olsa ayılır.

Sınava için son dakikalar! Sandiya kendine gelirken Suraj hemen motosikletine koşar. Ancak motosiklet çalışmaz.  Hızla bir araç bulan aile yola koyulur. Ancak işler pekte iyi gitmez. Hem Sandiya yarı baygın haldedir hem de bekçi sınav başladığı için kapıyı kapatmıştır.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 100. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.