Can Yoldaşım 16. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 16. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 16. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 16. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 16. bölüm özeti

Sandhya yerel seçimlerde oy kullanmıştı. Bhbao bu duruma kızarak Sandhya’yı cezalandırmış, Sandhya tüm gün eve su taşımıştı. Soraj üzgün! Sandhya’nın bu durumu Soraj’ı çok üzer. Sandhya’nın onun yardımlarını reddetmesi ise Soraj’ı ne yapacağını bilmez bir hale sokar.

Bu durumdan mutlu olan ikili ise Mena ve Vikram’dır. Mena su testisini taşımaya çalışırken epey ağır olduğunu fark eder ve kaldıramaz. Vikram ise Mena’ya güler. Mena Sandhya’nın bu denli ağır su testilerini daha fazla taşıyamayacağını düşünür. Ayrıca Sandhya’nın gelişiyle yaşanan tüm bu olaylardan da memnundur. Bhabo onları rahat bırakmış ikili ise kurnazlıklarıyla daha fazla para saklamayı başarmıştır. Soraj yanlışları düzeltmede kararlı! Tüm bu olumsuz havadan sonra Soraj işe gider. Chotu ustasının üzgün duruşunu fark eder. Bu esnada Soraj’ın babası gelir. Chotu’dan dükkanı idare etmesini ister. Soraj’dan da gidip dinlenmesini söyler.

Üzgün olan Soraj babasından akıl ister. Evde hem Bhabo hem de Sandhya üzgündür. Soraj bunu nasıl düzelteceğini bilmek istiyordur. Babası bunun imkansız olduğunu söyler. Gelin ve kaynana arasında kıvılcımlar hep olacaktır, Soraj buna karışmamalı der. Aynı anda iki farklı tatlı bir yağda pişmez diye örnek verir. Ancak Soraj babası gibi düşünmez. O iki tatlıyı aynı anda pişirecek ve arklı bir şey ortaya çıkaracaktır. Yani Soraj ne olursa olsun evde huzuru sağlamakta kararlıdır.

Bhabo’nun geçmişi! Akşam olduğunda Soraj Sadnhya’nın yaralı ellerini görür. Ellerine krem sürmek ister. Ancak Sandhya yine Soraj’ı geri çevirir. Soraj Sandhya’dan artık çocukluk etmemesini söyleyerek ellerine krem sürer. Suraj, Bhbao’nun aslında kötü niyetli biri olmadığını söyler. Oy kullanmaya yönelik bu tutumunun geçmişte yaşadığı kötü anılarla alakalı olduğunu bir bir anlatır. Bhabo’nun küçükken kandırılıp baka birine oy verdirtildiğini ve bu yüzden şiddetli bir dayak yediğini söyler. Bu dayak yüzünden 11 gün boyunca ölüm savaşı verdiğini Sandhya’ya açıklar. Bu olaydan sonra Bhbao’nun oy kullanmaya yaklaşımının değiştiğini dile getirir. Sandhya Soraj’ın anlattığı bu hikayeyi dikkatle dinler. Soraj ayrıca Sadnhya’nın babasının isteğini gerçekleştirip oy kullanmasından da mutlu olduğunu söyler. Sandhya Soraj’ın bu düşüncelerinden çok etkilenir.

Küsler barıştı! Diğer tarafta Bhabo’da oruç tutmaya devam eder. O da tüm bu olaylarla beraber ağzına hiçbir lokma sokmamıştır. Evdekiler ondan artık bir şeyler yemesini ister. Soraj’ın anlattıklarından sonra Sandhya Bhabo’nun yanına gelir ve diz çökerek ondan af diler. Bhabo Sandhya’yı affeder ve ellerine krem sürmesini söyler. Hep birlikte yemek yerler ve küslük böylelikle son bulur.

Tarif kitabı kayboldu! Konağa tekrar huzur gelirken Bhabo Sadnhya’dan yemek hazırlamasını ister. Sandhya bunu mutlulukla kabul eder. Tarif kitabını alıp incelerken Chotu ve Soraj gelir. Sandhya Chotu’ya yiyecek verirken kitaplar karışır ve Chotu tarif defterini dükkana götürür. Soraj tarif kitabını tatlı vermek için yırtarken yazıları fark eder. Üzerinde tarifler yazdığını anlar. Sadnhya’nın çay ve helva başarısızlığını anımsar. Diğer tarafta Sandhya tarif defterini arar ama bulamaz. Tarif defteri yokken ne yapacağını bilemez. Tüm gerekleri Bhabo’ya anlatıp anlatmamakta kararsız kalır.  Sandhya’nın yemek yapmayı bilmediğini öğrenen Soraj ise ona yemek yapmayı öğretmeye karar verir. Ancak Sandhya daha önce bunun kendi sorumluluğu olduğunu söyleyip reddetmişti. Tam tersi Sandhya’da Soraj’dan yardım istemeyi düşünür ama o da gerçekleri anlatması gerektiği kararına vararak bu düşünceden vazgeçer.

Soraj Sandhya’ya yemek yapmayı öğretti! Hem Sandhya hem de Soraj ne yapacağını bilemez durumdadır. Bu esnada Soraj’ın aklına muhteşem bir fikir gelir. Sandhya’ya ertesi gün fakir çocukları doyurmak istediğini söyler. Bu konuda Snadhya’dan yardım ister.

İkili gece yarısı kalkarak dükkana giderler. Soraj dükkanda Sandhya’nın ertesi gün yapacağı yemeği pişirir. Tabi yemeği yaparken Sandhya ile beraber hareket eder. Onun göreceği şekilde malzemeleri koyar. Kısaca Soraj yemeği Sadnhya’ya öğretecek şekilde yapar. Sandhya’da tüm ayrıntılara dikkat eder. Tabi bu esnada ikili arasında oldukça romantik anlar yaşanır. Soraj bu planıyla resmen Sandhya’yı kurtarır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 16. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 16. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 17. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.