Can Yoldaşım 24. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 24. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 24. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 24. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 24. bölüm özeti

Can Yoldaşım 24.bölüm özetinde Santoş ve Sandiya’nın arası düzelmiş gibi görünse de Santoş’un amacı farklıydı. Santoş elinden geleni yapacak ve Sandiya’nın gerçek yüzünü oğluna gösterecektir. Can Yoldaşım 24.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Sandiya’nın zorlu sınavı! Sabahın ilk ışıkları ile uyanan Sandiya oldukça tedirgindir. Hemen sarisini giyerek hızlıca hazırlanır. Santoş’un ona verdiği 15 günlük sürede iyi bir gelin olduğunu ispatlaması gereklidir.

Suraj bu denli tedirgin olan Sandiya’yı sakinleştirir. Şehir genelinde yapılan sınavlarda 3. Olan biri bu sınavı da rahatlıkla geçecektir der. Ancak Sandiya bu işin bu kadar kolay olmayacağından emindir. Bu yüzden Santoş ona tek bir laf etmeden ev işlerini yapar. Her yere koşturarak tüm görevlerini halleder.

Santoş Sandiya’ya kızıyor! Sandiya’yı denemek isteyen Santoş ise onu pazara gönderir. Öncesinde Sandiya’ya listeyi sayarak aklında tutup tutamadığını test eder. Sandiya listeyi tek seferde ezberleyince Santoş onu över. Sandiya bunun üzerine pazarın yolunu tutar. Ancak Sandiya için burada büyük bir sorun vardır. Sandiya eve yalnızca bir karnabahar ile döner. Santoş torbada tek bir karnabahar görünce Sadniya’ya neler olduğunu sorar. Sandiya durumu açıklar. Küçük bir çocuğa yardım ettiğini bu esnada da sebzelerin düştüğünü söyler. Sadece karnabaharı kurtarabilmiştir. Santoş elbette bu duruma kızar. O iyi bir gelin istemiştir, şehri düzene sokan birini değil. Abisi yalanlarıyla onu kandırmıştır. Bu sözler başta Sandiya olmak üzere herkesi üzer.

Preti ve Santoş kavgası! Santoş’un bu ağır sözleri devam ederken Preti  kağıda olanları duyar. Sandiya’ya söylenen bu sözlere çok öfkelenir. Santoş’un yanına gelerek Sandiya’yı savunmaya başlar. Sandiya’nın ahlaklı ve dürüst olduğunu Santoş’un ise onu anlamak yerine sadece alay edip suçladığını haykırır. Sandiya arkadaşının sakin olmasını ister ancak Preti’nin öfkeden gözü dönmüştür. Sandiya Preti’yi dışarı çıkarmak ister ancak Preti durmaz. Sandiya’nın Suraj’ın durumunu öğrenmesine rağmen evliliği bozmadığını söyler. Sizin şerefinizi kurtardı diye sözlerine ekler. Santoş buna itiraz ederken Preti ikinci kez oğlun bir gelin tarafından terk edilseydi bunu insanlara nasıl açıklayacaktın diyerek susturur. Sandiya gibi eğitimli biri doktor veya mühendis ile evleneceğine eğitimsiz biriyle evlendi diye hakaretler eder. Suraj araya girip annesine hakaret edilmemesini isterken Preti onunda ağzının payını verir. Annene gelince hakaret etme karın hakarete uğrayınca sus. Sende erkek misin be der.

Santoş Sandiya’yı suçluyor! Preti’nin ağır sözleri devam ederken sonunda Sandiya onu evden çıkarmayı başarır. Santoş ise tüm bu hakaretin suçlusu olarak Sandiya’yı görür. Tüm olanları onun planladığını düşünür. 14 gün daha bu rezilliğe sessiz kalacağını söyler. Tüm olanlardan sonra Suraj durumu nasıl düzelteceğini kara kara düşünmeye başlar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 24. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 24. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 25. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.