Can Yoldaşım 62. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 63. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 62. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 63. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın yeni günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 62. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 62. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 62. bölüm özeti

Can Yoldaşım 62.bölüm özetinde Sandiya’nın planıyla tuzağa düşen Raj son anda kaçmayı başarır. Sandiya suçluyu ellerinden kaçırdıkları için mutsuzken, Raj ise başka bir plan yapar. Can Yoldaşım 62.bölüm özeti devam ediyor.

Raj Kumar’ın yeni planı! Sandiya’nın Raj’ın planını deşifre etmesi işleri değiştirir. Raj bu sefer hedefine Chotu’yu koyar. Ona çok iyi davranır. Suraj, Raj’ın bu denli iyi kalpli oluşundan etkilenir. Ancak Raj’ın bu davranışlarının altında yatan şeytani plandan habersizdir.

Sandiya ise çekmecesinde oldukça şık bir broş görür. Chotu’ya festivalde takması için broşu vermeye karar verir. Sandiya Chotu’nun yanına giderken Raj ise içinde bomba düzeneği kurulu ceketi Chohu’ya giydirir. Ayrıca bomba düzeneğini aktif edecek bir saati de Chotu’ya hediye eder!

Chotu’nun hayatı tehlikede! Sandiya broşu takmak için geldiğinde Raj’ın bu hediyeleri için teşekkür eder. Bunların pahalı olabileceğini dile getirir. Raj alçak gönüllü davranırken Sandiya broşu Chotu’ya gösterir. Ardından cekete takmak ister. Ancak ceket o kadar kalındır ki Sandiya zorlanır. Raj bunun özel bir kumaş olduğu yalanını uydurur.

Chotu içeri geçtiğinde herkesin övgülerini alır. Ceketiyle oldukça şık olmuştur. Ancak Chotu’nun sakarlığı ceketi kirletir. Yanlışlıkla yemek üstüne dökülür. Sandiya ceketi çıkarmasını isterken Raj buna itiraz eder. Ancak Sandiya temizlemek için ceketi çıkartmaya başlar. Bu esnada Raj yaptığı düzeneğin fark edilmesinden endişelenir.

Sandiya ailesi için korkuyor!  Raj endişelenirken Ankur ve Ankita’nın gelişi ona fırsat sağlar. Snadiya onlarla ilgilenirken Raj ceketi sileceğini söyler. Ardından tüm aile tapınağa gitmek için yola çıkar. Sandiya bu durumdan oldukça endişelidir. Daha önce ailesini terör saldırısıyla kaybetmişti. Şimdi ise kimseyi bu konuda uyaramaz. Tek yapabildiği polislere güvenmek ve tanrıya dua etmektir. Polis tapınak bölgesinde sıkı bir gözlem yapsa da Raj’ın yanıltıcı bir planı vardır. Bu plan Chaturi’yi yem olarak polisin önüne atmaktır. Polis Chaturi ile ilgilenirken Raj minik kurbanı ile eylemini gerçekleştirecektir. Bu amaçla Raj adamlarına haber verir ve Chaturi’yi alana gönderir. Nitekim kısa süre sonra polis kontrolünde Chaturi ağzı kapalı şekilde yakalanır.

Raj’ın Planı İşliyor! Chaturi çin bomba imha ekipleri gelir. Diğer tarafta Chotu ise arama noktasına gelmiştir. Dedektör arama esnasında tekrar çalar. Ancak Rja bunu da düşünmüştür. Chotu’ya oyuncak araba vererek, polisin dedektör sesinin sanki ondan geldiğini zannetmesini sağlar.  Böylelikle bomba yüklü Chotu güvenlik noktasını geçer.

Bu arada bomba ekipleri ise Chaturi’yi kurtarır. Polis Chaturi’den bilgi almaya çalışır ancak pek kayda değer bir bilgi alamaz. Sandiya, Chaturi’ye hafızasını toplamasını ve bir şeyler hatırlamasını söyler. Vereceği bilgi onlar için çok önemlidir. Hafızasını zorlayan Chaturi bir isim hatırlar. Bu isim Anurag’dır. O esnada gizlice ikiliyi gözetleyen Mena bu ismi hatırlar. Raj’ın pasaportunda yazan isimdir. Hemen ikilinin yanına koşar ve bu gerçeği söyler. Polis hemen Raj’ı aramaya başlar. Sandiya’da Suraj’a haber vererek onu bilgilendirir.

Raj kaçıyor! Suraj’ın telefon konuşması yaptığını gören Raj deşifre olduğunu anlar. Suraj, Raj’ı yakalayamadan Raj ortalıktan kaybolur. Bu arada diğer aile üyeleri de Raj’ın terörist olduğun öğrenir ve şoke olur. Raj polisten kaçar. Suraj’da Raj’ı yakalamak için harekete geçer. Kan izlerinden Raj’ın yerini bulur. İkili büyük bir kavgaya tutuşur. Suraj, Raj’ı etkisiz hale getirir ancak Raj’ın elinde silah olması işleri tam tersine getirir. Bir anda Raj’ın silahı Suraj’ın kafasına dayalı haldedir. Raj tüm yaptığı planın Sandiya tarafından bozulduğunu dile getirir. Şimdi Suraj’da onun önüne çıkmıştır. Raj onu öldürerek aradan çıkaracaktır. Suraj gözlerini kapatırken silah patlar. Suraj öldüğünü düşünürken polisler son anda yetişip Raj’ı etkisiz hale getirmiştir. Raj tutuklanır ve polis tarafından götürülür.

Chotu kurtulacak mı? Raj tutuklansa da Chotu’nun üzerindeki tehlike devam ediyordur. Bu durumu çözen kişi ise Sandiya olur. Raj’ın şüpheli tüm davranışlarını hatırlayan Sandiya kafasında tüm ipuçlarını birleştirir. Ardından Chotu’yu alıp kontrol edince durumu fark eder. Onu kurtarmak için ne yapacağını düşünmeye başlar.

Sandiya’nın yapabileceği tek şey ceketi uzak bir noktaya atmaktır. Sandiya uçuruma doğru ceketi alıp koşar. Herkes endişe içinde bu durumu izler. Bu esnada büyük bir patlama yaşanır. Herkes korkuya kapılırken Sandiya ortalıkta görülmez.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 62. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 62. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 63. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.