Can Yoldaşım 75. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Ekim Çarşamba

Can Yoldaşım 75. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Ekim Çarşamba
Hindistan televizyonlarında yayınlanan bölümleri ile reyting fırtınası estiren Can Yoldaşım'da yeni bir hafta daha başlıyor. Kadrosunda bulundurduğu oyuncularla adından söz ettiren yapımda neler yaşanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Can Yoldaşım 75. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 75. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 75. bölüm özeti

Can Yoldaşım 75. bölüm özetinde Sandiya’nın üniversitede ilk gününü yaşar. Suraj, Sandiya için endişelense de Sandiya için ilk gün sorunsuz geçer. Peki 75. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya’nın üniversite macerası nasıl geçecek? Can Yoldaşım 75.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya’nın okul süreci! Sandiya’ya yapılan şakadan sonra üniversitede ders başlar. Konakta ise Mena kendi saçma işlerine Vikram’ı da alet eder. Doğal ilaçlar için Vikram’a mutfaktaki değirmeni getirtir. İkili odada ilaçları öğütürken Santoş’ta tatlı için değirmeni arar. Santoş Mena’nın odasından ses duyunca oraya dalar. Mena durumu anlayınca ilaçları hemen saklar. Yine yakalanmayıp kurtulmanın yolunu bulur.

Üniversitede ise Sandiya henüz buranın kurallarına adapte olamamıştır. Sorulara yönelik verdiği cevaplar arkadaşları tarafından alay konusu olmasına sebep olur. Sandiya geçmişten beri gelen eğitim sistemini tekrar ederek ezbere cevaplar verir. Ancak üniversite bir tartışma ortamıdır. Burada kendi fikirleriniz daha önemlidir. Tabi bu durum Sandiya’nın özgüvenini kırar.

Santoş şüpheleniyor! Ancak asıl sorun ne Sandiya’nın özgüveni ne de kaybolan değirmen taşıdır. Asıl sıkıntı çok geçmeden patlak verir. Santoş, Suraj’ın odasından bir eşya alçaktır. Bunun için odaya girer. Uyuduğunu zannettiği Sandiya’yı rahatsız etmemek için ışığı kapatır. Suraj Santoş’un durumu anlayacağından tedirgin olur. Nitekim Santoş, Sandiya’nın yokluğunu fark eder. Suraj’a hemen Sandiya’nın nerede olduğunu sorar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 76. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 76. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.