Can Yoldaşım 86. bölüm özeti ve fragmanı - 24 Ekim Pazar

Can Yoldaşım 86. bölüm özeti ve fragmanı - 24 Ekim Pazar
Kanal 7 ekranlarının sevilerek izlenen yapımlarından Can Yoldaşım'da yeni bir gün daha başlıyor. Hint dizileri arasında en çok seyredilen yapımların başında gelen hikayede heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla Can Yoldaşım her gün izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki yarın neler olacak? Can Yoldaşım 8+. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 86. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 86. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 85. bölümde Sandiya, Mena’nın çevirdiği işleri ortaya çıkarmış ve onun hayatını kurtarmıştı. Sandiya’nın bu başarısı konakta ona olan güveni artırır. Peki 86. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya, Swamji’yi alt edebilecek mi? Can Yoldaşım 86.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya’nın savaşı! Mena konusunda gerçeğin açığa çıkmasıyla beraber Suraj polise giderek şikayeti geri çeker. Aksi takdirde Mena hırsızlık yüzünden hapse girme tehlikesi yaşayabilir. Suraj ve Sandiya karakoldan çıktıktan sonra Sandiya dua eden kadınları görür. Onların yanına giderek Mena için dua eder.

Suraj Sandiya’nın dua ettiğini görünce şaşırır. Sandiya ise ona iki şey arasındaki ayrımı iyi yapması gerektiğini vurgular. Sandiya inançlarına bağlı biridir. Onun karşı durduğu şey inançları çıkarları için kullanan sahtekar insanlardır.

Santoş’un katır inadı! Sandiya ve Suraj konağa döndüklerinde ise Santoş’un enteresan işleriyle karşılaşırlar. Santoş bir inek alır bunu Swamji’ye adayacağını söyler. Sandiya yaşananların Mena’nın yaptıklarından dolayı olduğunu kanıtlamasına rağmen Santoş bu olaya duyarsız kalır.

Santoş için tek gerçek vardır. Bu gerçek Swamji’ye yapılan saygısızlık yüzünden onun lanetine uğradıklarıdır. Bu konuda Sandiya ondan farklı düşünür. İkili gerçeğin ne olduğu konusunda inatlaşmaya girer.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 86. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.