Can Yoldaşım 92. bölüm özeti ve fragmanı - 30 Ekim Cumartesi

Can Yoldaşım 92. bölüm özeti ve fragmanı - 30 Ekim Cumartesi
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi dördüncü güne. 30 Ekim Cumartesi yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 91. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 92. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 92. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 91. Bölümde Santoş, Emily ve Mohit’in evlenmesini kabul etmişti. Ancak tek bir şart koşmuştu. Masa’nın Emily kabul etmesi. Peki 92. Bölümde bizleri neler bekliyor? Masa Emil kabul edecek mi? Can Yoldaşım 92.bölüm özeti devam ediyor.

Emily kendini kabul ettirecek mi? Tüm aile köye yerleşmiştir. Santoş değirmende tahıl öğütürken Chavi’nin de kendisine yardım etmesini ister. Chavi uzunca bir zaman köye gelmekten hep kaçmayı başarmıştı. Şimdi burada olmaktan hiç ama hiç memnun değildir. Bu yüzden de işlere yardımcı olmak istemez. Chavi’nin bu tavrı Santoş olmak üzere herkesi kızdırır.

Diğer tarafta köye gelişin asıl sebebi olan Emily ise Masa’nın gözetimindedir. Masa Emily doğal bitkiler ile alakalı sorular sorarak onun zekasını sınar. Emily bu sınavı kolayca geçer. Ancak Emily’nin Masa’yı etkilemek için yaptıkları pekte iyi gitmez. Masa Sandiya’nı arkadaşı olduğu için müsamaha gösterse de daha sonrasında Sandiya’ya açıkça Emily’den hoşlanmadığını dile getirir. Sandiya bu duruma üzülür.

Masa Emily’e kızdı! Bu arada köyün erkekleri ise Suraj’a oyun oynarlar. Gargara suyuna sarhoş edici şeyler katarak Suraj’ı sarhoş yaparlar. Suraj Sandiya’yı çift görerek kendini komik durumlara sokar. Bu anlar oldukça eğlenceli mutlaka izlemelisiniz.

Bu arada Sandiya ise Emily konusunda ne yapacağını kara kara düşünür. Emily sırf Masa’yı etkilemek için sunağa gidince bu durum onun için oldukça kötü sonla biter. Masa, Emily bir güzel azarlar. Emily gözyaşları içinde kalır. Emily ne olduğunu anlam veremezken Sanidya Hint kültürünü ona anlatır. Vegan olmayan birinin bu ritüelleri yapmasının yasak ve günah olduğunu söyler. Emily’den ağlamayı bırakmasını ve güçlü olmasını söyler. Sandiya, Emily ve bebeği için savaşmaya devam edecektir.

Can Yoldaşım 92. Bölüm Özeti Devam Ediyor
Sandiya ve Suraj yarışıyor! Bu tatsızlıktan sonra köyde yapılacak düğün için hazırlıklar devam eder. Masa gelin ve damada sağdıç olarak Sandiya ve Suraj’ı seçer. İkili yine oldukça komik anlar yaşayarak herkesi güldürür. Bu eğlenceli anlar araya paravan çekilip sağdıçların atışmasıyla devam eder. Bu atışmayı kaybeden diğerine altın hediye edecektir. Sandiya ve Suraj gülüşerek yarışmayı sürdürür.

Yarışmayı elbette Sandiya kazanır. Suraj ise hala ona yapılan şaka yüzünden sarhoştur. Şapşal gülüşüyle Sandiya’nın dibinden ayrılmaz. Hatta Suraj o kadar ileriye gider ki ortalık yerde Sandiya’yı öpmeye bile kalkar. İkili oldukça yakınlaşırken Snadiya’da elbette bu durumdan memnundur.

Kim bu deli kadın! Bu romantik ve deli dolu anlardan sonra Sandiya yine Emily ile ilgilenmek zorunda kalır. Çünkü oldukça esrarengiz bir olay Emily’nin başına gelir. Kuyunun başında meczup bir kadın vardır. Bu kadı kuyuya bir şeyler atar. Sandiya ve Emily onu izlerken kadı aniden kalkarak Emily’e saldırır. Emily neye uğradığını anlayamaz. Kadın bir anda onun bileziklerini kırmıştır. Suraj ve Sandiya kadını uzaklaştırırken onun deli olduğunu düşünür. Ancak kadın deli olmadığını haykırır.

Yaşanan bu esrarengiz olay elbette Sandiya’nın dikkatinden kaçmaz. Sandiya bu kadını kim olduğunu, hikayesinin ne olduğunu merak eder. Sandiya bunu öğrenmek için çabalasa da pek bir sonuç elde edemez. Sadece bu meczup kadının başka bir kastan olduğunu öğrenir. Yani bir nevi başka bir kabiledendir.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 92. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.