Çaykur Rizespor Hatayspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle

Çaykur Rizespor Hatayspor maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle
Bülent Uygun yönetiminde çıktığı maçlarda henüz galibiyet elde edemeyen ve sadece 1 puan toplayan Çaykur Rizespor evinde Galatasaray'a son dakikalarda yediği golle mağlup olan Hatayspor'u evinde ağırlıyor. Karadeniz'in muteşem bir pazar gününde oynanacak mücadele için taraftalar da hazır ve alınacak skoru merakla bekliyor. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak rekabete futbol severler de tanıklık etmek istiyor. Çaykur Rizespor Hatayspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten

Milli aranın ardından ligde kaldığı yerden devam etmek isteyen Fenerbahçe, henüz galibiyetle tanışamayan Sivasspor'u evinde ağırlıyor. Henüz puan kaybı yaşamamanın yanında gol de yemeyen Vitor Pereira'nın öğrencileril bu performansını sürdürerek sahadan 3 puanla ayrılıp zirveye oturmak istiyor. İstanbul'da futbola elverişli bir zeminde oynanacak mücadele öncesinde iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Gözler sahada olacak. Taraftarlar da yayın bilgilerini öğrenerek gönül verdikleri kulüplerini desteklemek amacıyla ekran karşısına geçmek istiyor. Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link bağlantısı haberimizde yer alıyor.


Çaykur Rizespor Hatayspor saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 


Çaykur Rizespor Hatayspor maçı öncesi OPTA verileri

  • Çaykur Rizespor ile Hatayspor, Süper Lig tarihinde sadece iki kez karşılaşırken; geçen sezon bu statta oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı.
  • Hatayspor bugüne kadar Çaykur Rizespor'a konuk olduğu dört lig maçında da gol sevinci yaşayamadı ve bu karşılaşmaları toplam dokuz gol yiyerek kaybetti.
  • Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan (1B 3M) ve son üç karşılaşmada gol atamayan Çaykur Rizespor, önceki 16 iç saha karşılaşmasında iki yenilgi almıştı (7G 7B).
  • Deplasmanda sekiz maçtır galip gelemeyen ve sadece dört gol atabilen Hatayspor (4B 4M), önceki sekiz karşılaşmalık süreçte tek yenilgi almış (6G 1B) ve rakip filelere toplam 23 gol göndermişti (2.9 ortalama).
  • Bülent Uygun göreve geldikten sonra oynadığı 16 Süper Lig maçının beşinde kalesini gole kapatan Çaykur Rizespor (2G 3B), diğer 11 karşılaşmanın her birinde en az ikişer gol yedi (4G 7M).
  • Sezonun geride kalan üç haftalık bölümünde Hatayspor'dan (7) daha fazla gol atan tek takım Trabzonspor (8). Ömer Erdoğan'ın ekibi bu golleri rakip kaleye yolladığı toplam 14 isabetli şutta buldu (%50).
  • Bu sezon rakip ceza sahasında topla en az buluşan Süper Lig takımı olan Çaykur Rizespor (33), aynı zamanda Giresunspor'un (6) ardından en az isabetli şut çeken iki ekipten biri konumunda (7; Alanyaspor ile birlikte).
  • Çaykur Rizespor'un bu sezon Süper Lig'deki iki golünü de Damjan Djokovic kaydederken, bu iki gol de Antalyaspor maçında duran toptan geldi (frikik & penaltı).
  • Hatayspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı yedi golün dördünde Saba Lobzhanidze'nin doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).
  • Hatayspor formasıyla çıktığı 38'inci Süper Lig maçında ilk golünü atan Adama Noss Traore (vs Alanyaspor), kariyerinde ilk kez üst üste iki karşılaşmada gol sevinci yaşamak için sahaya çıkıyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.