Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 9 Eylül Perşembe | Esra, Beyza, Emre, Hatice ve Rasül olayları

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 9 Eylül Perşembe | Esra, Beyza, Emre, Hatice ve Rasül olayları
Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yeni haftadaki dördüncü günü ekranlara geliyor. Programda ele alınacak konuların sabırsızlıkla beklendiği bölümde Esra Gökalp'in bugüne kadar yaşadıkları, Beyza'nın durumu, Emre cinayet, Hatice ve Rasül'ün kaçış hikayelerinin ardından ailesinin tepkisi ele işlenecek.

Öğle saatlerinde yayınlanan bölümleri ile ana haber bülteni öncesinde izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de yine birbirinden çarpıcı konular ele alınmaya devam ediliyor. Başarılı sunucu Didem Arslan Yılmaz kendisinden umut olmasıını beklediği ailelere yardım eli uzatabilmek adına stüdyodaki yerini alacak ve canlı yayını başlatacak. Kararlılıkla işlediği konuları çözüme kavuşturmak konusunda elinden geleni yapmaya çalışacak. Gündemde yine 18 yaşından küçük iki genç kızın son durumları yer alıyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 9 Eylül Perşembe gününün konularını sizler için derledik.


Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de neler yaşanacak?

Esra Gökalp: Beyza Ekşi ile birlikte olduktan sonra annesinin tehdit edilmesi iddiasıyla ailesinin yanına dönen genç kız bildiği her şeyi anlatacağını söyledi ve birçok önemli iddiada bulundu. Ayrıca bir erkeğin de kendisiyle birlikte olduklarını öne sürdü.


Midyeci Emre: Yeşilırmak'a atıldığı yönündeki  tanıkların konuşmaya başladığı dosyada son olarak Tolga bildiklerini anlattı. Aile bireyleri ile zaman zaman aralarında tartışmalar da yaşandı.


Hatice ve Rasül: Programlardaki yılın yasak aşkı Rasül ve Hatice'nin otelden kaçış hikayeleri Türkiye gündemine oturmuştu. Rasül'ün karısı, çıplak görüntüler gördüğünü söyleyerek acılı aileyi daha da derinden yakaladı. Hatice doğru yolu bulacak mı? Sorusunun da cevabı araştırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.