Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Yaşı, boyu, kilosu bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Yaşı, boyu, kilosu bedeni ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak 2. sezonunda yeni bir haftaya daha başlayan Doya Doya Moda'da bomba patlıyor! Funda Hayırlıoğlu'nun elendiği haftanın ardından boşalan koltuğa Bahar Candan oturacak! Türkiye'nin tanıdığı fenomen yarışmacı hakkındaki bilgiler de yeniden araştırılmaya başladı. Peki, Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Yaşı, boyu, kilosu bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gardıropların sınırlarını yıkan, ezberleri bozan ve tarz rüzgarlarını İstanbul'da estirmeye devam eden Doya Doya Moda'da belki de bugüne kadar en yüksek izleyicinin ekran başına kilitleneceği bir bölüm yayınlanacak. 2. sezonunda 91. kez seyircisinin karşısına çıkacak olan programa katılacak yeni isim de belli oldu. Buna göre daha önce adını yine moda yarışmasında duyuran ve Türkiye'nin tanıdığı Bahar Candan birincilik mücadelesi verecek. Peki, Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Yaşı, boyu, kilosu bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor.


doya doya moda bahar candan fotoğrafları

doya doya moda bahar candan kimdir

Doya Doya Moda Bahar Candan boyu
Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo :
Doya Doya Moda Bahar Candan kaç beden

BAHAR CANDAN DAHA ÖNCE HANGİ YARIŞMALARA KATILDI?

Adını daha önce yine Kemal Doğulu'nun da yer aldığı İşte Benim Stilim'de duyuran güzel yarışmacı, Survivor macerası da yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum