Doya Doya Moda Hande Demir kimdir? Yaşı, instagram hesabı... Hande Demir evli mi?

Doya Doya Moda Hande Demir kimdir? Yaşı, instagram hesabı... Hande Demir evli mi?
TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başlıyor. Hem de bomba bir jüri üyesiyle! Kemal Doğulu'nun cuma günü programa veda etmesinin ardından yerine oturacak isim merakla bekleniyordu ve Hande Demir bugünden sonra hem puanları hem de değerlendirmeleriyle izleyicilerin karşısıda olacak. Peki, Doya Doya Moda Hande Demir kimdir? Yaşı, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Hande Demir evli mi? sorusunun cevabını da aşağıda bulabilirsiniz.

Talya Prodüksüyon imzasıyla ikinci sezonu yayınlanan Doya Doya Moda'da bugün yeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele ettiği programda Kemal Doğulu'nun vedası programı takip eden herkesi üzmüştü. Ağlayarak edilen vedalar sonrasında Doğulu'nun yerine gelecek isim de merak konusuydu. Yorumlarıyla bugüne kadar fenomen olan ünlü modacının ardından o koltuğa da bu ağırlığı taşıyabilecek bir ismin gelmesi bekleniyordu. O isim Hande Demir oldu. Peki, Doya Doya Moda Hande Demir kimdir? Yaşı, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Hande Demir evli mi? sorusunun cevabını da aşağıda bulabilirsiniz.

HANDE DEMİR KİMDİR?

Hürriyet'in verdiği bilgiye göre Hande Acar, 1984 yılında dünyaya geldi. 26 yaşındadır. Hande Acar,'ın annesi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Revan Sadıkoğlu. Işık Lisesi mezunu olan Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri’nde lisansını tamamladı. 22 yaşındayken üniversitedeyken aşık olduğu, İşadamı Erdinç Acar ile hayatını birleştirdi. Hande Demir ile Erdinç Acar, 2006’da nikah masasına oturmuş, 2010’da boşanmıştı. 2011’de ikinci kez evlenen ve üç çocuğu olan çift, tek celsede anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Galatasaraylı. Sosyal medyada yüz binlerce kişi tarafından takip ediliyor.


HANDE DEMİR INSTAGRAM HESABI

Bugünden sonra jüri koltuğunda oturacak olan Hande Demir'in kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Burada 443 bin takipçisi bulunmaktadır. her paylaşımı ile de yüksek sayıda etkileşim elde etmektedir. Kendisini takip etmek isterseniz hesabı @handedemirofficial'dır.

Doya Doya Moda Hande Demir

Doya Doya Moda Hande Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.