Doya Doya Moda Özlem Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve kariyeri

Doya Doya Moda Özlem Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve kariyeri
Ekranların güzel sunucularından biri olarak hatırlanan Özlem Yıldız, Doya Doya Moda'nın 12 Ocak 2021 Salı günü yayınlanacak 132. bölüm konuğu. Yıldız, katıldığı programda puanları ve yorumlarıyla jüri üyelerine destek verecek. Peki, Özlem Yıldız kimdir, kaç yaşında, eski eşi kim? İşte Özlem Yıldız’ın kariyeri ve özel hayatıyla ilgili bilgiler…

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran bakarşısına kilitleyen ve hafta içi her gün önemli oranlar elde den Doya Doya Moda'da ikinci gün heyecanı giderek artıyor. Bugün yaşanan rekabet sonrasında jüri karşısına çıkacak olan yarışmacılar kendilerinin belirleyeceği konseptlerde yapacakları tercihlerle birlilkte puanlarını alacak. Kolyeyi takabilmek adına mücadele verecek 7 ismin kıyasıya rekabetinde Kemal Doğulu sonrası konuk olacak son ünlü ise Özlem Yıldız. Başarılı sunucu yorumları, ve puanlarıyla villaya renk katacak. Peki, Doya Doya Moda Özlem Yılldız kimdir? Yaşı, albümleri ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.


Özlem Yıldız kimdir?

Özlem Yıldız, 13 Aralık 1980 yılında Antalya'da doğdu. Aslen Çerkez kökenli olan Özlem Yılmaz, İstanbul Suadiye Lisesi'nde okudu. Sinem adında bir kız kardeşi de vardır. Özlem Yıldız, 1996 yılında ATV'nin Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi ancak güzellik yarışmasından sonra ATV’de açılacak olan bir müzik kanalı için teklif aldı. 1995 yılında VJ’lik yapmaya başladı. 1-1,5 sene kadar VJ’lik yaptıktan sonra, Genç TV’ye geçti. O dönemde Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programı yeni başlamıştı, oradan bir teklif aldı. 90'lı yılların sonunda Çarkıfelek’te hostes olarak çalışırken daha çok insan tarafından tanınmaya başladı. Armatörlük yapan Sinan Serter, sunucu Özlem Yıldız ile yaşadığı beraberlik ve evlilikle sık sık gündeme geliyordu. 2005 yılında nikah masasına oturan ikili, 3 Ekim 2013 tarihinde boşandı. Bir dönem yaşadığı maddi krizle haberlere konu olan Sinan Serter’in Özlem Yıldız’dan 12 yaşında Demir isminde bir oğlu var.

Özlem Yıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.