Doya Doya Moda Rüya Arhun kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni

Doya Doya Moda Rüya Arhun kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni
Türkiye'nin en tarz yarışması Doya Doya Moda'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesinde yepyeni bir isim daha zorlu mücadeleye katılarak birincilik mücadelesi verecek. O yarışmacı Rüya Arhun oldu. Fragmanda görülen Arhun hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda Rüya Arhun kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile binlerce tarz tutkununu televizyon karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'da bugünden itibaren yeni bir haftaya merhaba deniyor. Cuma günü gerçekleşen hafta finalinde erkeklerin tamamı villaya veda etmiş ve yeniden sadece kızların olduğu konsepte geçiş yapılmıştı. 6 kızın yanına bugün yeni bir isim daha katılacak ve rekabet daha da kızışacak. O yarışmacı ise fragmanda görüldüğü üzere Rüya Arhun oldu. Şimdiden hayran kitlesi oluşan ve performansı merak edilen yeni yarışmacı hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Rüya Arhun kimdir? Instagram hesabı, fotoğrafları, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda Rüya kimdir?

Bugünden itibaren rakibelerine karşı mücadele verecek olan Rüya Arhun ile ilgili bilgiler de günün en çok araştırılan konularından biri haline geldi. Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Rüya Arhun Yakın Doğu'da lise öğrenimini tamamladı. Aynı kurumun üniversitesinde tezsiz yüksek lisans yaptı. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu'nda eğitim aldı. Son olarak Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Turizm ve Otel Yöneticiliği bölümünden 2019 yılında mezun oldu. Aslen Kıbrıs Lefkoşalı. Bir gıda firmasında yönetici. 8 yıla yaklaşan bir ilişkisi var ve evlilik yolunda ilk adımı da attı. 25 yaşında.


Doya Doya Moda Rüya Arhun


Doya Doya Moda Rüya Arhun

Doya Doya Moda Rüya Instagram hesabı

Pazartesi günü yarışmaya katılacağı açıklanan Rüya Arhun'un kendisine ait bie Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada hayatına dair paylaşımlar yapmaktadır. 3 binden fazla takipçisi bulunan güzel yarışmacı 597 kişiyi takip etmektedir. Kendisinin profiline @ruya.arhun hesabından ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Rüya Arhun boyu: 

Doya Doya Moda Rüya Arhun kilosu: 

Doya Doya Moda Rüya Arhun bedeni: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.