Ece Üner ile Susma 22 Ekim Cuma 55. bölüm SHOW TV Canlı İzle

Ece Üner ile Susma 22 Ekim Cuma 55. bölüm SHOW TV Canlı İzle
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından birine imza atmaya devam eden Ece Üner 11'inci haftaya nokta koyacak. Pazartesiden bu yana devam eden bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Ece Üner ile Susma bugün de yine ilgiyle takip edilecek. Her anında yeni gelişmelerin de aktarılacağı canlı yayını sakın kaçırmayın. Ece Üner ile Susma 22 Ekim Cuma 55. bölüm SHOW TV Canlı İzle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının sevilen programı Ece Üner ile Susma'nın yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı konuların ele alındığı canlı yayınlarla izleyicilerin karşısına çıkan başarılı sunucu Ece Üner yine dopdolu bir yayında işlediği dosyaları açığa kavuşturmaya çalışacak. Yayınlandığı bölümlerde adından sıkça söz ettiren yapımda yine çok sayıda konuya değinilecek. Üner yine güzel haberler verebilmek adına ekibiyle çalışacak. Her anında yeni gelişmelere gebe olan canlı yayında yaşanacaklar ilgiyle izlenecek. Peki, Ece Üner ile Susma'da 22 Ekim 2021 Cuma günü neler oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Safiye muradına erdi

Ece Üner'in ekibiyle işlemeye başladığı dosyalardan birine eklediği Safiye Hanım'ın çocuğu için çektiği hasret sona erdi. Annesi Sultan Hanım ile birlike stüdyoda yer alan genç kadın için seferber olan Ece Üner ve ekibi Orhan Emre'yi buldu. Safiye Hanım ve Sultan Hanım gelen haberle birlikte gözyaşlarına boğuldu. 4 ay sonra bulunan Orhan Emre için annesinin sevinci herkesi etkiledi.

Ece Üner ile Susma 21 Ekim Perşembe


 

Köyde bulunan cenaze kim?

Başarılı sunucunun üzerinde en çok durduğu ve Türkiye'nin de dikkatini çeken dosyalardan biri olan Osman Gönk'ün kaybı konusundaki araştırmalar devam etti. Kemik ve kafa tasının yanı sıra birçok eşyanın da bulunduğu köyde Ali günler sonra yayına bağlandı. Ali, Hanife ve Meryem karşı karşıya geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.