Ece Üner ile Susma 3 Aralık Cuma izle | Kanal D canlı yayın ve Youtube izle

Ece Üner ile Susma 3 Aralık Cuma izle | Kanal D canlı yayın ve Youtube izle
Kanal D'nin sevilerek seyredilen programı Ece Üner ile Susma'nın yeni haftası bugün sona eriyor. Gündem sarsan konuları ve çarpıcı dosyalarıyla yine adından söz ettirecek yapım bir kez daha ilgiyle seyredilecek.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden bölümleri izleyenler tarafından ilgiyle izlenen Ece Üner ile Susma'da bir gün daha başlıyor. Ele alınan konuları, sürpriz konukları ve tanıklarının yanı sıra uzman isimlerin görüşleriyle yön verdiği gündem için herkesi ekran başına kilitleyecek. Haftanın yeni gününde yine adından söz ettirecek başarılı sunucunun ele aldığı konular ilgiyle takip edilecek ve her anı izlenecek. Yeni gelişmelere gebe yayına dair tüm detaylara ulaşabilirsiniz. 38 yaşındaki Ayça Oflaz 4 senedir saplantılı aşığının korkusuyla yaşıyor. 2017'de Sefer ile tanışan genç kadının hayatı kabusa dönüştü. Kıskançlık sebebiyle şiddet görüp ayrıldı ancak Sefer vazgeçmedi. Aracını kurşunladı. Bu olaydan 3 yıl sonra Ayça, Sefer tarafından 4 kurşunla bacaklarından vuruldu. Cezası düşürülse de 4 ay sonra tahliye edildi. 13 kez savcılığa şikayette bulunan Ayça'ya panik butonu verildi. Sefer'e elektronik kelepçe takıldı. Ancak bu da Sefer'i durduramadı. Sefer kelepçeyi çözerek 28 Kasım'da önce eski sevgilisini darp etti sonra da yüzünden yaraladı. Emniyet şimdi her yerde onu arıyor. Ece Üner ile Susma 3 Aralık 2021 Cuma Kanal D canlı yayın ve Youtube izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Ece Üner ile Susma saat kaçta ve hangi kanalda?

Günün en çok seyredilen programlarından biri olarak ekranlardaki yerini alan Ece Üner ile Susma Kanal D'de yayınlanıyor. Başarılı sunucu ekibiyle birlikte saat 15.45'te seyircileriyle buluşuyor.

Ece Üner ile Susma 3 Aralık 2021 Cuma izle 

Başarılı sunucu Ece Üner stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Ece Üner, bugün dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. Kanal D'de yayınlanan Susma programını internetten www.kanald.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.