En Hamarat Benim Birsen kimdir? Birsen Güvenç kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Birsen kimdir? Birsen Güvenç kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV'de yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim' yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların yemek ve temizlik konusundaki becerilerini sunmayı sürdüreceği yeni haftanın ilk yarışmacısı belli oldu. Buna göre Birsen Güvenç önce temizliği sonra ise yemeği ile puanlarını alacak. Peki, En Hamarat Benim Birsen Güvenç kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında lezzeti ve hijyeni bir araya getirip kıran kırana bir mücadeleye sahne olan En Hamarat Benim'de yeni hafta FOX TV ekranlarında heyecanla bekleniyor. İlk andan son saniyeye kadar eğlencesi ve gerilimiyle dopdolu bir maratonun izleyicilerin karşısında olacağı programın yarışmacıları açıklandı. Buna göre ilk günde yarışacak isim Birsen Güvenç olarak belirlendi. Peki, En Hamarat Benim Birsen Güvenç kimdir? Instagram hesabı haberimizde bulunuyor.
 


En Hamarat Benim Birsen kimdir?

Yayınlanan fragmanda iddialı olduğunu milyonlara haykıran Birsen 31 yaşında. Aslen Antalyalı. Özel bir şirkette tasarımcılık yapıyor. Çocuk kitabı çiziyor. Nokta Geminin Uzay Yolculuğu kitabı kendisinin çizimi ile çıktı. Influecerlık da yapıyor. 3 senedir evi ve 2 yaşında bir oğlu var. Balık burcu ve Beşiktaşlı.


en hamarat benim birsen


en hamarat benim birsen

en hamarat benim birsen


 


En Hamarat Benim Birsen Instagram hesabı

Beş gün sürecek maratonun ilk yarışmacısı olarak ekranlarda yer alacak Birsen Güvenç'in kendisine ait bir Instagram hesabı var ve burada hem annelik üzerine paylaşımlar yapıyor hem de binlerce kişi tarafından sevilerek takip ediliyor. Profilini @tam_bir_anne hesabından görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.