En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 20 Ağustos 2021 Cuma Puan Durumu

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 20 Ağustos 2021 Cuma Puan Durumu
FOX TV ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olmak üzere başladığı yayın hayatında ilk haftayı geride bırakan En Hamarat Benim'de birinci bugün açıklanacak. Pazartesi günü yarışan ilk yarışmacının ardından gözler bugüne çevrildi. Sibel Kanbur'un performansını sergilemesiyle son puanlar verilecek ve 15 bin liranın kazananı belli olacak. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 20 Ağustos 2021 Cuma Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla pazartesiden itibaren ekranlardaki yerini alan ve birbirinden iddialı beş kadının rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'in ilk birincisi bugün belli olacak. İlk gün yarışan Seda Çelik'in ardından sırasıyla Zeynep Günkan, Cemile Canan Teber ve dün de Fatma Akışoğlu marifetlerini sergilemişti. Haftaya nokta koyacak performansa imza atmak isteyen isim ise Sibel Kanbur. 41 yaşındaki yarışmacının yapacağı her şey haftanın kaderini belirleyecek. Bu kendisi için iyi de olabilir kötü de. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 20 Ağustos 2021 Cuma Puan Durumu haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Yarışmanın formatına uygun olarak temizlik ile işe girişen yarışmacılar, Kadir Ezildi'nin uzmanlık alanı haline gelen kategoride performansını sergiliyor. Ardından belirlenen konseptte yemekler hazırlanıyor. Yarışmacı rakiplerini evlerinde en iyi şekilde ağırlayabilmek adına mutfakta en iyi yemekler yapılıyor. Gün sonunda temizlik ve yemek marifetlerine göre puanlar toplanıyor. En yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liranın sahibi oluyor.


Bu haftanın yarışmacıları;

  • Seda Çelik
  • Zeynep Günkan
  • Cemile Canan Teber
  • Fatma Akışoğlu
  • Sibel Kanbur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.