En Hamarat Benim'de Recep Uçar yarışıyor! 8 Ekim Cuma

En Hamarat Benim'de Recep Uçar yarışıyor! 8 Ekim Cuma
Türkiye'nin en iddialı yarışmacılarını yarıştırmayı sürdüren En Hamarat Benim'de 10'uncu hafta sona eriyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette dört gün geride kaldı. Son yarışmacı Gönül Hayal de kendisine verilen sürede en iyi performansı sergilemek istiyor.

FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de bir hafta finali daha geldi çattı. İddialı ve hamarat yarışmacıların boy gösterdiği zorlu maratonda 4 gündür devam eden rekabette artık sona gelindi. Verilen sürede en iyi performansları sergilemek isteyen yeni isim Recep Uçar oldu. Pazartesi gününden bu yana yaptığı yorumlarla birlikte dikkat çeken ve sivri sözleriyle zaman zaman tepki de alan ancak adından söz ettirmeyi başaran genç yarışmacının yarışacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor.


 

En Hamarat Benim Recep kimdir?

Yarın yeni haftasına nokta konulacak En Hamarat Benim'de performansıyla birincilik kazanmak isteyen Recep Uçar 33 yaşında. Görsel ve vitrin tasarım yöneticisi olarak çalışıyor. Kendisini daha önce Yemekteyiz yarışmasından hatırlıyoruz.


En Hamarat Benim Recep


 


Performansı merak konusu

Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de de sosyal medyada ses getiren Recep Uçar, dört günlük sürede rakiplerini eleştiren ve her detaya dikkat eden Recep Uçar'ın hafta finalinde hazırlayacağı yemek ve yapacağı temizlikle 15 bin lirayı alıp almayacağı belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.