En Hamarat Benim Dilek Sönmez Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Dilek Sönmez Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de bir hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden hamarat kadınların verdiği mücadelede artık son güne gelindi ve beşinci yarışmacı kendisine ayrılan süre zarfında en iyi performansını ortaya koyarak birinciliği kapmak istiyor. O isim Dilek Sönmez Yıldız oldu. Peki, En Hamarat Benim Dilek Sönmez Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumu ve birbirinden hamarat kadınların mücadelesi ile ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'de hafta finali geldi çattı. Birbirinden iddialı yarışmacıların beş gün boyunca kıran kırana rekabetine sahne olan programda son olarak Dilek Sönmez Yıldız puanlarını alacak. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Dilek Sönmez Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Dilek kimdir?

Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonda dört gün boyunca rakiplerini eleştiren Dilek Sönmez Yıldız bugün ise performansıyla kendisini 15 bin liraya götürecek formu ortaya koymak istiyor. Kadir Ezildi'nin açıklayacağı puanlarla birlikte ödülün sahibinin açıklanacağı günde birinciliğe aday isimlerden biri olan Dilek'in bilgileri aşağıda yer alıyor;

  • 38 yaşında
  • Evli
  • Ev hanımı
  • Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor
  • Detaycı. Yarışmacının görmediği her noktaya dikkat ediyor
  • Instagram hesabı @dileksonmezyldz'dır.


Dilek Sönmez Yıldız

Dilek Sönmez Yıldız

Dilek Sönmez Yıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.