En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kaç puan aldı? 19 Ağustos Perşembe puanları

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kaç puan aldı? 19 Ağustos Perşembe puanları
FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana adından söz ettirmeyi başaran En Hamarat Benim'e haftanın dördüncü günü de büyük bir çekişmeye sahne olacak. Birbirinden hamarat beş kadının rekabet ettiği programda bugün Fatma Akışoğlu hünerlerini sergilemek adına kolları sıvayacak. Peki, En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kaç puan aldı? En Hamrat Benim 19 Ağustos Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelmeye başlayan En Hamarat Benim'de ilk haftanı nfinaline çok az bir süre kaldı. Son iki günde yarışacak ilk yarışmacı Fatma Akışoğlu, kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak hem temizlikte hem de yemekte marifetlerini ortaya koyacak. Pazartesiden bu yana Seda Çelik, Zeynep Günkan ve Cemile Canan Teber yarışmıştı. Bugün ise sıra 49 yaşındaki deneyimli isme geldi. Eve 15 bin lirayı götürebilmek adına rakiplerini ve Kadir Ezildi'yi evinde ağırlayacak olan Akışoğlu'nun performansı da merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kaç puan aldı? En Hamrat Benim 19 Ağustos Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu'nun menüsü

Programın 3. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Fatma Akışoğlu'nun performansı merak konusu oldu. Mutfakta yaşadığı telaşın yanı sıra dökülen yemeği ve Kadir Ezildi'nin temiz bulduğu yere verdiği eğlenceli tepki ile program yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak Fatma'nın menüsü ve puanları haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu
 


En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Fatma Akışoğlu'nun puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.