En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en yeni yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Adım adım hafta finaline doğru gidilen ilk haftada dördüncü gün yarışmacısı olarak yarışacak isim açıklandı. Buna göre Fatma Akışoğlu kendisine verilen sürede en iyi temizliği yapıp yemekleri hazırlamak istiyor. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de heyecan giderek artıyor. Pazartesi günü Seda Çelik ile başladığı yayın hayatında Zeynep Günkan ve Cemile Canan Çiftçi Teber'in marifetlerini sergilediği programın bugünkü yarışmacısı ise Fatma Akışoğlu olarak açıklandı. Deneyimi ve becerisi ile rakiplerini geride bırakmak isteyen Akışoğlu'nun hedefi 15 bin lira ile evine dönmek. Hafta başından bu yana yorumları ile adından söz ettiren yarışmacı hakkında da binlerce kez araştırma yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu kimdir?

Yarışmanın 4. bölümünde temizlik, yemek ve sunum konusunda büyük bir mücadele ortaya koymaya ve büyük ödülü kaznaacak performansı sergilemek için milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan Fatma Akışoğlu 49 yaşında. 18 yıllık evli. 1 erkek çocuğu annesi. Kendisinden daha hamarat kimsenin gelemeyeceğini ve bunu yemekleri ile ispat edeceğini söyledi. 


En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu


 

En Hamarat Benim Fatma Akışoğlu Instagram hesabı

Bugün rakiplerine karşı birincilik için evinde misafirperverliğini de başta olmak üzere marifetlerini sergileyecek Fatma Akışoğlu'nun Instagram hesabı merak ediliyor. Kendisinin 14 takipçisi vardır. @fatma_akis_oglu profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.