En Hamarat Benim Gülşah Özgür Yılmaz kimdir? Daha önce hangi yarışmaya katıldı

En Hamarat Benim Gülşah Özgür Yılmaz kimdir? Daha önce hangi yarışmaya katıldı
Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden hamarat kadınların amansız rekabetine sahne olan programda bugün ilk yarışmacı olarak performansını sergileyecek isim Gülşah Özgür Yılmaz. Kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapabilmek için mücadele verecek olan genç yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Gülşah Özgür Yılmaz kimdir? Daha önce hangi yarışmaya katıldı? Detaylar haber

FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması En Hamarat Benim'de bugün 4. hafta başlıyor. Temizlik ve yemek konusunda birbirinden yetenekli yarışmacıların marifetlerini sergilemek üzere girişecekeleri mücadelede performanslarını ortaya koyarak alacakları puanların ardından cuma günü birinci belirlenecek. Bugün haftanın ilk günü ve belki de en zor anları yaşayacak isim de belli oldu. Buna göre Gülşah Özgür Yılmaz iki etaplı yarışma için hem rakiplerini hem de Kadir Ezildi'yi ağırlayarak işe koyulacak. Peki, En Hamarat Benim Gülşah Özgür Yılmaz kimdir? Daha önce hangi yarışmaya katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


En Hamarat Benim Gülşah kimdir?

Bugünden itibaren ekranlarda olacak En Hamarat Benim'in ilk yarışmacısı Gülşah Özgür Yılmaz öncelikle televizyon ve kameraya yabancı değil. Daha önce Apartmanlar Yarışıyor'a katıldı ve orada kendini gösterdi. Kartallar takımında yarışmıştı. Babası kebap ustası. O dönem 31 yaşındaydı ve 1 kızı vardı. 5 aylık da hamileydi.

En Hamarat Benim Gülşah

En Hamarat Benim Gülşah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.