En Hamarat Benim Kadriye kimdir? Kadriye Sönmez kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Kadriye kimdir? Kadriye Sönmez kaç yaşında ve nereli
FOX YV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyerek 15 bin lira mücadelesi verdiği zorlu maratonda bugün Kadriye Sönmez yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Peki, En Hamarat Benim Kadriye kimdir? Kadriye Sönmez kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetinde ilk gün geride kaldı ve Nimet Hanım puanlarını aldı. Bugün ise haftanın ikinci bölümünde Kadriye Sönmez önce temizlik sonrasında ise yemekleriyle izleyicilerin karşısında olacak. Rakipleri ve Kadir Ezildi'yi etkilemek isteyen genç ve güzel yarışmacı hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Kadriye kimdir? Kadriye Sönmez kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Kadriye kimdir?

Bugün izleyicileriyle buluşacak olan En Hamarat Benim'in 112. bölümünde yarışacak Kadriye Sönmez 26 yaşında. 6 yıllık evli. 1 çocuk annesi. Aslen Sivaslı. Kuaförlük yapıyor. Çok hamarat ve temiz olduğunu ifade eden Sönmez, toz gördüğü zaman uyuyamadığını söyledi. Ocağının sönmediğini ve sürekli yemekler denediğini anlatarak birinci olmaya geldiğini dile getirdi.


En Hamarat Benim Kadriye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.