En Hamarat Benim Kübra Abanoz kaç puan aldı? 20 Eylül Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Kübra Abanoz kaç puan aldı? 20 Eylül Pazartesi puanları
Türkiye'nin en hijyenik ve leziz yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Kadir Ezildi'nin sunumu ve renkli konuklarıyla milyonların önüne çıkan yarışmada ilk günün yarışmacısı olarak Kübra Abanoz hünerlerini sergileyecek. Rakiplerini ağırlayacak olan genç yarışmacının performansı da merakla bekleniyıor. Peki, En Hamarat Benim Kübra Abanoz kaç puan aldı? En Hamarat Benim 20 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'de ilk gün heyecanı yaşanıyor. Yeni haftanın ilk bölümünden itibaren kozlarını paylaşmaya başlayacak olan yarışmacılar arasındaki rekabet ilgiyle seyredilecek. Yemek ve temizlik konusunda göstereceği marifetleri sonrasında 15 bin lirayı almak isteyen ilk isim ise Kübra Abanoz olarak açıklandı. En Hamarat Benim Kübra Abanoz kaç puan aldı? 20 Eylül Pazartesi puanları haberimizde bulunmaktadır.


En Hamarat Benim Kübra menüsü

Programın 26. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Kübra'nın performansı merak konusu oldu. Bomba gibi bir giriş yaptığı fragmanda temizliği Kadir Ezildi'den öğrendiğini söyleyen güzel yarışmacı, ünlü sunucudan daha iyi olduğunu söyledi. Anlattığı hikayede kameraya yakalanma anı ise herkesi güldürecek. Rakibinin temizlik yaptığını bilmediği yönündeki eleştirisi sonrasında elde edeceği sıralama merak konusu. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim kübra abanoz


En Hamarat Benim Kübra kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Kübra'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.