En Hamarat Benim Oya kaç puan aldı? En Hamarat Benim 7 Eylül Salı puanları

En Hamarat Benim Oya kaç puan aldı? En Hamarat Benim 7 Eylül Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olabilmek adına çıktığı yolda 4. haftasına dün başlayan En Hamarat Benim'de ikinci gün maratonu ekranlara geliyor. Birbirinden hamarat beş kadının rekabetinde bugün Oya Hanım marifetlerini sergilemek üzere seyircilerin karşısına çıkacak. Temizlik ve yemek konusunda yeteneklerini ortaya koymak isteyen Oya Hanım'ın performansı merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Oya kaç puan aldı? En Hamarat Benim 7 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin Temizlik Benim İşim sonrasında yepyeni bir konseptle izleyicilerin karşısına çıktığı En Hamarat Benim'in 4. haftasında ikinci gün bugün ekranlardaki yerini alıyor. İlk andan son saniyeye kadar heyecan ve yetenek savaşına sahne olacak programda pazartesi gününün yarışmacısı açıklandı. Buna göre kendisine verilecek sürede elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraş verecek isim Oya Özgür Yılmaz oldu. Rakiplerini ağırlayıp Kadir Ezildi ile birlikte işe koyulacak olan Oya'ı zor bir maraton beklerken bazı anlarlda ise duygusal tepkileri yarışmaya damga vuracak. Peki, En Hamarat Benim Oya kaç puan aldı? En Hamarat Benim 7 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı haberimizin altına yazabilirsiniz.


 

En Hamarat Benim Oya'nın menüsü

Programın 16. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Oya'nın performansı merak konusu oldu. Hayat hikayesi ile Kadir Ezildi başta olmak üzere binlerce kişiyi gözyaşlarına boğan Oya Hanım'ın bugünlere geliş anıları ilgiyle izlenecek. Marifetlerini sergilemek için evinde işe koyulacak olan  bugünün yarışmacısı Oya hakkında sosyal medyada çok sayıda yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Oya

En Hamarat Benim Oya

 


En Hamarat Benim Oya kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Oya'ın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.