En Hamarat Benim Sevim kaç puan aldı? En Hamarat Benim 14 Eylül Salı puanları

En Hamarat Benim Sevim kaç puan aldı? En Hamarat Benim 14 Eylül Salı puanları
Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen En Hamarat Benim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların mücadelesinde temizlik ve yemek konusunda mücadele verecek olan isim Sevim Canikoğlu olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Sevim kaç puan aldı? En Hamarat Benim 14 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile yepyeni bir haftaya daha başlayan Temizlik Benim İşim'in yarışmacıları açıklandı. İlk gün yarışan Gökhan Serbest kendisine tanınan sürede ortaya koyduğu performansla rakiplerinin karşısına çıktı ve ilk erkek yarışmacı olarak elinden geleni yaptı. Ardından da rakipleri ve Kadir Ezildi'den puanlarını aldı. Yarın ise sıra Sevim Canikoğlu'na geldi. Güzel yarışmacı da kendi gününde ağırlayacak ve marifetleriyle en yüksek puanları elde etmek için mücadele verecek. Kendisinin performansı merakla bekleniyor. Peki, En Hamarat Benim Sevim kaç puan aldı? En Hamarat Benim 14 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor. 


En Hamarat Benim Sevim'in menüsü

Programın 22. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Serbest'İn performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin yanı sıra yemekleriyle de ön plana çıkmak ve birinci olmak isteyen Sevim Canikoğlu kendisinin bulunduğu ortamda kimsenin hakkaniyetsiz davranamayacağını söyleyerek herkese gözdağı verdi ve puanlarını yedirmeyeceğinin sinyalini verdi. Diğer yandan yayınlanan fragmanda kızı oldupu düşünülen Berfin iel birlikte görüntülendi ve neşeli anlar izleyicilerle paylaştı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

En Hamarat Benim Sevim Canikoğlu

En Hamarat Benim Sevim Canikoğlu

En Hamarat Benim Sevim Canikoğlu


 

En Hamarat Benim Sevim kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Sevim'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.