En Hamarat Benim Songül Sarı kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Songül Sarı kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile hafta içi günlerinde öğle saatlerine renk ve lezzet katan En Hamarat Benim'in ikinci bölümü başlıyor. Yeni haftada kıran kırana devam eden mücadelenin bugünkü yarışmacısı Songül Sarı oldu ve kendisiyle ilgili detaylar merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Songül Sarı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim ikinci günüyle yine seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 16'ıncı haftanın ikinci bölümü ekranlarda lezzet ve hijyen rüzgarı estirecek. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Songül Sarı yarışacak. Güzel yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Songül Sarı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Songül Sarı kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede önce temizliğini yapacak ardından da yemek için kolları sıvayacak olan Songül Sarı 2 senedir Ufuk Sarı ile evli. Elisa Eylül adında bir kız çocuğu annesi. Kadir Ezildi'ye sürekli "Kadir Bey" demesi seyirciler tarafından sempati ile karşılandı. Temizlikte kimsenin eline su dökemeyeceğini söyleyen güzel yarışmacı aslen Tokatlı. Haftada 2 kez mutfak dolabı siliyor ve her gün 3 defa evini süpürüyor. Bebeği olmasına rağmen evinin çok temiz olduğunu ifade etti. 28 yaşındaki yarışmacının eşi ile birlikte kullandığı Instagram hesabı bulunmaktadır. Kaynanası ve görümcesi ile yaşıyor. Profili @songulufuksari'dır.


En Hamarat Benim Songül Sarı

En Hamarat Benim Songül Sarı

En Hamarat Benim Songül Sarı

En Hamarat Benim Songül Sarı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.