En Hamarat Benim Zeynep Günkan kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları

En Hamarat Benim Zeynep Günkan kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en yeni formatlı yarışması En Hamarat Benim'de 2. gün heyecanı başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların Kadir Ezildi'nin sunuculuğunda yarıştığı zorlu maratonun ilk yarışmacısı Seda Çelik olmuştu. Güzel yarışmacının ardından temizlik ve yemekte hünerlerini sergileyecek olan isim ise Zeynep Günkan. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Zeynep Günkan kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında 2 sezon boyunca hijyenin adresi olan Temizlik Benim İşim'in sona ermesinin ardından yeni bir formatla seyircileirn karşısına çıkan Kadir Ezildi, En Hamarat Benim'i sevdikleriyle buluşturuyor. Dün yayınlanan ilk bölümün ardından sıra ikinci yarışmacıya geldi ve Zeynep Günkan kendisine verilen sürede hem temizliğini hem menüsünü hem de sofra düzenini konuşturarak en yüksek puanı elde etmek istiyor. Hafta sonunda başarılı sunucunun vereceği puanlarla 15 bin lirayı evine götürmeyi planlayan Günkan oldukça iddialı ve dobra. Peki, En Hamarat Benim Zeynep Günkan kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Zeynep kimdir?

Yarışmanın bugün yayınlanacak olan 2. bölümünde yarışarak adını ilk sıraya yazdırmak için uğraşacak olan Zeynep Günkan 34 yaşında. 14 yıllık ev hanımı. 2 çocuk annesi. Hamaratlıkta sınır tanımadığını ve rakiplerine geçmiş olsun dileklerini gönderdiğini söyleyerek iddialı bir giriş yaptı. Yayınlanan fragmanda bölreklerinin durumu herkesi endişelendirdi. Böreklerin yanıp yanmadığı merak konusu. 


En Hamarat Benim Zeynep Günkan

En Hamarat Benim Zeynep Günkan


 

En Hamarat Benim Seda Instagram hesabı

Yarışmanın bugünkü bölümünde en yüksek puanları elde ederek rakiplerini geride bırakmak isteyen Zeynep'in Instagram hesabı merak ediliyor.. Kendisinin 500 civarında takipçisi var. @zeynepgnkan/ profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.