Esra Erol'da Beste Atabey ve Umut Atabey kimdir

Esra Erol'da Beste Atabey ve Umut Atabey kimdir
Milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol'da programının yeni bölümü ATV'deki yerini aldı. Haftanın ortasında seyircilerin karşısına çıkan bölümde konuklardan biri de Beste Atabey oldu ve kocası ile kayınpederinin 9 aylık bebeğini kaçırdığını öne sürdü. Peki, Esra Erol'da Beste Atabey kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol'da programının yeni bölümü ATV'deki yerini aldı. Haftanın ortasında seyircilerin karşısına çıkan bölümde konuklardan biri de Beste Atabey oldu ve kocası ile kayınpederinin  9 aylık bebeğini kaçırdığını öne sürdü. Esra Erol da genç kadının bu yardım talebine sessiz kalmayarak dosyayı açtı. Peki, Esra Erol'da Beste Atabey ve Umut Atabey kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Beste Atabey ve Umut Atabey kimdir?

Umut Atabey ile evlendikten sonra kayınpederi ve kayınvalidesi ile yaşamaya başlayan Beste Atabey, evlilik için pişman olduğunu söyledi. "Keşke evlenmeseydim, annemi dinleseydim" diyen genç kadın, yaşadıkları evde her şeyin berbat olduğunu, baskı yapıldığını, kıyafetinden yana karışıldığını anlattı.


Umut Atabey de telefonla canlı yayına katıldı.  Eşi Beste ile ailesinin yanından ayrıldıktan sonra onunla sadece bir ay kalabildi. Sonrasında yaşanan sorunlar sebebiyle ayrıldılar. Umut da eşi Beste'yi suçladı.

esra erol'da beste ve umut atabey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.