Esra Erol'da Hülya Kantar Karayılan kimdir? Mehmet Karayılan Elif adındaki kadınla mı evlendi

Esra Erol'da Hülya Kantar Karayılan kimdir? Mehmet Karayılan Elif adındaki kadınla mı evlendi
Türkiye'nin en çok sevilen programlarından biri olan Esra Erol'da yepyeni bir bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden çarpıcı konularıyla adından söz ettiren programda bugün Hülya Kantar Karayılan, kardeş Has Hatun ile birlikte stüdyoya geldi. Eşi Mehmet Karayılan'ın Elif ismindeki kadınla evlenmesi sebebiyle yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Hülya Kantar Karayılan kimdir? Mehmet Karayılan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan ve Türkiye gerçeklerini televizyonlara yanıstan Esra Erol'da yeni bölümüyle haftanın üçüncü gününde de izleyicilerin karşısındaydı. Reytingleri ile zirveye oynayan yayınların birbirini izlediği program ilk konuğunu ağırladı. Hülya Kantar Karayılan ve kardeşi Has Hatun Kantar stüdyoya geldi. Esra Erol dosyayı açtı. Genç kadın başından geçenleri anlattı. Peki, Esra Erol'da Hülya Kantar Karayılan kimdir? Mehmet Karayılan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Hülya Kantar Karayılan kimdir?

Milyonların önüne çıkarak eşi Mehmet Karayılan ile olan evliliğini ve ilişkisini anlatan Hülya Kantar Karayılan 35 yaşında. Sevdiği adam ile çocuk yapamamanın üzüntüsünü yaşayan ve annelik isteğini elinden alındığını söyleyen genç kadın, 11 yıl evli. 8 senenin sonundan itibaren sorunlar yaşanmaya başlandı. Antalya'ya giden Mehmet Karayılan, ev kurup eşini de yanına almak istedi. Hülya Hanım da her şeyi hazır ettikten sonra kendisinin geleceğini söyledi. Mehmet Bey bu andan sonra telefonlarını kapattı.


hülya kantar karayılan


 

Mehmet Karayılan kimdir?

Eşinin canlı yayında olduğunu gören Mehmet Karayılan programa bağlandı. Resmi evliliği bulunmasına rağmen Elif Hanım ile evleneceğini ifade eden Mehmet Karayılan; "Benim bu kadına verdiğim şansı Türkiye'de kimse kimseye vermemiştir. Zaten dava açtım. Milyonlarca kez boşanacağını söyledi. Defalarca peşinden gezdim. Cumhurbaşkanı da gelse istemiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.