Esra Erol'da Merve Güneş kimdir? Umut Bilgin'e mi kaçtı! Esra Erol onu arıyor

Esra Erol'da Merve Güneş kimdir? Umut Bilgin'e mi kaçtı! Esra Erol onu arıyor
ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da yeni haftasıyla birlikte sevenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol yine ilgiyle izlenecek. Hırsızlıklar, ihanetler, evden kaçmalar, boşanmalar ve akla gelebilecek tüm yaşanmışlıklar el alınmaya devam ediliyor. Günün ilk konuğu ise Necmiye Hanım ve Mustafa Bey oldu. Kızları Merve'yi aramak için stüdyoya geldiler. Peki, Esra Erol'da Merve Güneş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olmayı başaran Esra Erol'da yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden önemli konuları ele almaya devam eden başarılı yapımda yaşanacaklar da merak konusuydu. İlk günün konukları Mustafa Bey ile Necmiye Hanım oldu. Esra Erol'dan kızları Merve'nin bulunmasını istediler ve güzel sunucu dosyayı açtı. Esra Erol'da Merve kimdir? Umut Bilgin'e mi kaçtı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Esra Erol'da Merve kimdir?

Annesi ve babasının stüdyoda yardım isteyip Esra Erol'a geldiği Merve 19 yaşında. Yüzde 50 zihinsel engelli. Umut Bilgin ile 24 Eylül'de kaçtığı düşünülüyor. Yurtta büyüdüğü için memuriyet hakkı kazanıyor ve bir üniversitede görev almaya başladı ancak bu kez de bazı problemler yaşandı. Psikolojik olarak götürüldüğü hastanede felaketler başladı. Doktor aileye kızlarının 4 aylık hamile olduğunu söyledi.


Esra Erol'da Merve


 

Umut Bilgin kimdir?

Annesi ve babasının aradığı Merve Güneş ile kaçtığı öne sürülen Umut Bilgin'in kendisine istismarda bulunduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.