Esra Erol'da Musa Kazım Peker kimdir? Amine Peker nerede

Esra Erol'da Musa Kazım Peker kimdir? Amine Peker nerede
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olan Esra Erol'da programının bugünkü konuğu Musa Kazım Peker oldu ve eşi Amine'yi aramak için stüdyoda yer aldı. Peki, Esra Erol'da Musa Kazım Peker kimdir? Amine Peker nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olan Esra Erol'da programının bugünkü konuğu Musa Kazım Peker oldu ve eşi Amine'yi aramak için stüdyoda yer aldı. Seyirciler de araştırmalar gerçekleştirerek konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Esra Erol'da Musa Kazım Peker kimdir? Amine Peker nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Musa Kazım Peker kimdir?

49 yaşında olan Musa Bey, 12 Eylül'de eşi Amine Peker'in iki bavulu görmek amacıyla kendisine kaldırttığını ve ardından da aynı akşam evden gittiğini söyledi. Birkaç çeyrek ve yarım altının yanı sıra 40 bin lira ve 30 bin euroyu alarak kaçtığını anlattı. 

Musa Kazım Peker kimdir?


 

Amine Peker kimdir?

Eşinin kahve için aldığı borcu bilen Amine Hanım'ın paraların yerlerinden haberdar olduğu ancak tek başına götüremeyeceği ifade edildi. Amine Peker kişisel eşyalarını da alıp Musa Bey'in kışlık botunu da götürdü. Ayrıca kendisi engelli maaşı da alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.