Esra Erol'da Saadet Nur Ekiz kocası Sinan Ekiz'den boşanmak mı istiyor

Esra Erol'da Saadet Nur Ekiz kocası Sinan Ekiz'den boşanmak mı istiyor
Esra Erol'da programının bugün başlayan yeni bölümündeki ilk konuk Saadet Nur Ekiz oldu. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan programda genç kadın, kocasının kendisini köle gibi çalıştırdığını ve hor görüldüğünü söyledi. Peki, Esra Erol'da Saadet Nur Ekiz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlanan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıktı. Programın ilk konuğu olarak yayına gelen Saadet Nur Ekiz, eşinden gördüğü kötülükleri ve psikolojik şiddeti anlatt. Esra Erol'un da pür dikkat dinlediği olayda yaşananlar da merak konusu oldu. Peki, Esra Erol'da Saadet Nur Ekiz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Saadet Nur Ekiz kimdir?

Giresun'dan Esra Erol'un programına gelen genç kadın, kayınvalidesi adına çektiği kredilerin olduğunu söyledi. Gizlice çektiği krediden kimsenin haberi olmadığını ifade eden genç kadın, harcadıklarını ev için yaptığını anlattı. Eşinin kendisini de kadın olduğu için sürekli hor gördüğünü ve köle gibi çalıştırdığını anlattı. 8 Haziran'da da evden kaçtığını dile getirdi. Kredi olayının da 7 Haziran'da ortaya çıktığını başarılı sunucuya milyonların gözü önünde itiraf etti.

Saadet programın ilerleyen dakikalarında güveni kötüye kullanmaktan ötürü ifade vermeye götürüldü.

saadet nur ekiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.