Esra Erol'da Satı Çoban kimdir? Eşi Hayati onu dolandırıcılıkla suçladı

Esra Erol'da Satı Çoban kimdir?  Eşi Hayati onu dolandırıcılıkla suçladı
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da yeni bir bölüme daha merhaba dedi. Birbirinden çarpıcı konuları ele almayı sürdüren Esra Erol'un bugünkü ilk konuğu Satı Çoban oldu. Kendisinden yardım isteyen Satı Çoban'ı geri çevirmeyen güzel sunucu dosyayı açtı. Peki, Satı Çoban kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen Esra Erol'da bugün de izleyicilerin karşısına çıktı. Birçok konuda gündeme oturan olayları işleyen Esra Erol'un bugün sunduğu canlı yayında konuk olarak stüdyoya çağırdığı ilk isim Satı Çoban'dı. Genç kadın severek evlendiği Hayati Çoban'ın kendisini sahte gelin ve servet avcısı olmakla suçladığını söyledi ve güzel sunucudan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Satı Çoban kimdir? İşte detaylar...



Esra Erol'da Satı Çoban kimdir?

ATV'de yayınlanan yeni bölümde milyonların karşısına çıkan Satı Çoban, Denizli'den programa geldi. Hayatına giren Hayati Bey ile evlenen Satı Hanım, eniştesi sayesinde tanıştıklarını, 1 ay nişanlı kaldıklarını söyledi. Ardından nikahı istemediğini ve hep bahane aradığını ifade etti. Kocasına evlenmeden önce "Ne olur benle evlenme. Bu iş olmaz. Sevgi, saygı, aşk veremem sana" dedim dediğini dile getirdi. Evlilik niyetinde olmamasına rağmen evlendiğini ekleyen Satı Çoban, eşinin kendisini sahte gelin ve servet avcısı olarak suçladığını ve aklanmak istediğini Esra Erol'da programında milyonların önünde haykırdı.

Esra Erol'da Satı Çoban

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.