Esra Erol'da Songül Döner kimdir? Eşi Muzaffer Döner Gülcan ile aşk yaşıyor

Esra Erol'da Songül Döner kimdir? Eşi Muzaffer Döner Gülcan ile aşk yaşıyor
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Esra Erol'da yeni haftasına merhaba diyor. Beş gün boyunca yayınlanacak bölümlerin ilkinde ekranlardaki yerini alan başarılı sunucu Esra Erol bugün de ilgiyle takip edilecek. Günün ilk konuğu ise Songül Hanım oldu ve kendisini aldatan eşi sebebiyle yardım istedi. Ardından dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Songül kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da yeni bir haftasıyla daha seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan başarılı sunucu Esra Erol bir ihanet olayını daha işlemek üzere dosyayı açtı. Songül Döner, 47 yıllık eşinin kendisinden 20 yaş küçük Gülcan ile aşk yaşadığını söyledi ve yardım istedi. Ardından Esr Erol dosyayı açtı ve olay işlenmeye başlandı. Peki, Esra Erol'da Songül kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Esra Erol'da Songül Döner kimdir?

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programının ilk konuğu olarka stüdyoya gelen Songül Hanım, 47 senelik evli. 20 yaşında evlenen ve o dönem eşi 16 yaşında olan Songül Hanım, yaşadıklarını anlattı. Çocuk yaşta evlendiğini ve eşine hayatı öğrettiğini belirterek artık öğrenme zamanının geldiğini ve bunu çok acı şekilde yaşadığını anlattı. Kendisine Gülcan'ın aklı ile hareket ettiğini ve şiddet uygulandığını öne sürdü.


Esra Erol'da Songül Döner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.