Esra Erol'da Ayşe Baş kimdir? Bayram Baş Fatma Gültekin ile kaçtı! - Esra Erol'da izle 8 Haziran Salı

Esra Erol'da Ayşe Baş kimdir? Bayram Baş Fatma Gültekin ile kaçtı! - Esra Erol'da izle 8 Haziran Salı
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük programlarından biri olan ve hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle reyting zirvesine oynayan Esra Erol'da haftanın ikinci yayınıyla izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele alan ve işlemeyi sürdüren programın ilk konuğu Neşe Baş oldu. Peki, Esra Erol'da Neşe Baş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilerek izlenen programlarından biri olan ve Türkiye gündemine damga vurmayı başaran Esra Erol'da haftanın ikinci bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Reyting zirvesine oynayan programda ele alınacak konular da merak konusuydu ve ilk konuk Neşe Baş olarak açıklandı. Eşinin geri dönmesini ve onunla boşanmak istediğini söyleyen Neşe Hanım, Esra Erol'dan yardım talep etti. Başarılı sunucu da dosyayı açarak doneleri incelemeye başladı. Peki, Esra Erol'da Neşe Baş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Neşe Baş kimdir?

Esra Erol'da programının 8 Haziran 2021 Salı tarihinde yayınlanan yeni bölümünde izleyicilerin karşısına çıkan Neşe Baş, eşinin yakın arkadaşı Fatma ile kaçtığını söyledi. Bir çcouğu bulunan Neşe Hanım başından geçenleri anlattı. Nevşehir'de yaşıyor. İstanbul'dan Nevşehir'e taşındıklarını dile getirdi. Çocuğunun eğitimi için Nevşehir'de kalmak istediğini söylediği eşini ikna edemedi. İstanbul'u sevmediğini söyleyen Bayram Baş'ın Fatma ile buraya gittiğini ifade etti.

Esra Erol'da Neşe Baş

Bayran Baş ve Fatma Gültekin kaçtı!

Programda anlattıklarıyla herkesi şoke eden  Neşe Hanım; "Engelli çocuğum var. Fatma Hanım'ın da eşi yatalak. Trafik kazasından sonra felç kaldı. Aralarında bir şeyler olduğunu sezdim ama konduramadım. İstanbul'a gittikleri yönünde tanıdıklardan telefon aldım. Çocuğumun eğitimiyle ilgilenirken eşim Bayram Baş, Fatma Gültekin ile kaçtı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.