Esra Erol'da Bekir Acar kimdir? Ayşe Karadağlı geri dönecek mi? Şoke eden ifadeler!

Esra Erol'da Bekir Acar kimdir? Ayşe Karadağlı geri dönecek mi? Şoke eden ifadeler!
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olan Esra Erol'da yeni haftasına başladı. Birbirinden önemli dosyaları ele alan ve işlediği konularla gündeme damga vuran yapımda yaşanacaklar da merak konusuydu. Haftanın ve günün ilk konuğu Bekir Acar oldu. Bekir Bey daha önce 4 sene ilişki yaşadığı ve birkaç kez nişanlandığı Ayşe Karadağlı'nın geri dönmesini istedi. Peki, Esra Erol'da Bekir Acar kimdir? Ayşe Karadağlı geri dönecek mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilerek izlenen programlarından biri olan ve Türkiye gündemine damga vurmayı başaran Esra Erol'da haftanın ilk bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Reyting zirvesine oynayan programda ele alınacak konular da merak konusuydu ve ilk konuk Bekir Acar olarak açıklandı. Kendisi 4 sene ilişki yaşadığını söylediği ve birkaç kez de nişanlandığını anlattığı Ayşe Karadağlı'nın geri dönmesi için Esra Erol'dan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Bekir Acar kimdir? Ayşe Karadağlı geri dönecek mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Bekir Acar kimdir?

İzmir'den programa gelen Bekir Acar, Milli Piyango işletmeciliği yapıyor. Ayşe Karadağlı'yı çok sevdiğini söyleyip geri dönmesini istedi. İlk evliliğinden de 3 çocuğu bulunuyor. Hatta onların da yardım kurumlarında kaldığı ortaya çıktı. Programa da 'Çok yalan söyledim' diyerek gelen Bekir Bey'i tanıdıkları da bombardımana tuttu. Bu dosyayı belki de farklı noktalara getirebilecek bilgiler işlendi.

esra erol'da Bekir Acar


Hayatın yalan!

ATV ekranlarına bağlanan iki komşusu Bekir Bey'in yalancı olduğunu öne sürdü. Yaşar Bey; "Hayatın yalan. 2 kelimenden 1'i yalan. O  Yasemin'e neler yaptın? Kendi kendini bu hale getirdin. Çocukların yurtta kalıyor' ifadelerini kullandı. Bir komşusu da Yaşar Bey için; "Bunun çocuğu 15 yaşında pavyonlara gitti. Bir çocuğu madde bağımlısı oldu. İnsan bile değil bu. Evlerini sattı kadınlara yedirdi" ifadelerini kullandı. Esra Erol Hülya Kuran da Bekir Acar'a tepki gösterdi ve onu eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.