Esra Erol'da Fadime kimdir? Ceylan Dalbudak nerede Fatma Bacı'nın yanında mı

Esra Erol'da Fadime kimdir? Ceylan Dalbudak nerede Fatma Bacı'nın yanında mı
ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yeni bir hafta ile daha seyircilerin karşısına çıktı. Haftanın beş günü boyunca işlediği dosyalarla adını manşetlere yazdıran Esra Erol bugün de izleyiciler tarafından ilgiyle seyredilecek. İlk konuk ise Fadime oldu ve annesi Ceylan Dalbudak 'ı aradı. Peki, Esra Erol'da Ceylan Dalbudak kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da hem yeni bölümüne hem de yeni haftasına başladı. Başarılı sunucu Esra Erol'un izleyicilerin karşısına çıkmayı devam ettiği programda ağırladığı ilk isim mart ayından bu yana annesinden haber alamayan ve Fatma Bacı'ya gittiğini söyleyen Ceylan Dalbudak'ın izi sürülmeye başlandı. Genç kız annesi için duygularını aktarırken "Esra abla 24 yaşındayım ama 80 yaşında gibiyim" sözlerini sarf edince herkesin yüreği dağlandı. Peki, Esra Erol'da Fadime kimdir? Ceylan Dalbudak nerede Fatma Bacı'nın yanında mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Esra Erol'da Ceylan Dalbudak kimdir?

Kızı Fadime'nin 21 Eylül 2021 Pazartesi tarihinde Esra Erol'da programına katılarak izini bulmak için yardım istediği kadın, mart ayında Fatma Bacı'nın yanına gideceğini söyleyerek ortadan kayboldu. 

ceylan dalbudak esra erol'da
 


 

Esra Erol'da Fadime kimdir?

Programda yurtlarda büyüdüğünü ve oradan 18 yaşında çıktığını ifade eden Fadime; "Keşke büyümeseydim de orada kalsaydım. Her akşam annem yüzünden ağlıyorum. Kira, elektrik, su, fatura... Yaşıtlarım neler düşünürken ben bu haldeyim. Ne yapsam da babama yedirsem diye düşünüyorum. Annem marttan beri hiç haber vermedi. Hiç mi merak etmiyor. Evlenmek istiyorum. Mutlu olmak istiyorum" dedi.

ceylan dalbudak esra erol'da
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.