Esra Erol'da Mehmet Duman kimdir? Eşi ve yengesi Muammer Ay'a kaçtı!

Esra Erol'da Mehmet Duman kimdir? Eşi ve yengesi Muammer Ay'a kaçtı!
Türkiye'nin ağzını açık bırakacak bir olay daha Esra Erol'da programında işleniyor. Mehmet Duman, eşi Hamide Duman ve yengesi Hamide Duman'ın aynı tarihte Muammer Ay'ın yanına kaçtığını iddia etti.

ATV'nin sevilerek izlenen ve her bölümüyle de milyonlara seslenen programı Esra Erol'da bugün de seyircilerinin karşısındaydı. İşlediği konularla her defasında ağızları açık bırakan ve olayları çözüm noktasında önemli adımlar atan başarılı sunucu Esra Erol bugün ilk olarak Mehmet Duman'ı ağırladı. Duman, eşi ve yengesinin Muammer Ayın yanına kaçtığını anlattı. İki Hamide Duman'ın başının dertte olabileceği şüpheleri de programda ele alındı.


Mehmet Duman kimdir?

Eşi Hamide Duman ve yengesi Hamide Duman'ı aramak için Esra Erol'da programının konuğu olmuştur. 17 yıllık evlidir ve iki çocuğu vardır. Yengesi Hamide Duman'ın da 14 yıllık evliliği olup 3 çouğu var. İki Hamide Duman'ı bulabilmek adına Türkiye'nin önüne çıkan Mehmet Bey'in bu adımı çözümü de beraberinde getirecek mi?

esra erol'da hamide duman
 


 

Muammer'in yanında çalışıyordu

Eşi ve yengesinin Muammer ile olan bağının boşandığı eşinin açtığı yufkacı dükkanında çalışmasıyla başladığını ifade etti. Önce yengesinin sonra da eşinin orada çalıştığını ifade eden Mehmet Duman, karısını oradan zorla çıkardığını anlattı. Duman; "Sabah işten geldim. Eşimi kaldırdım. Kahvaltı hazırladı. Telefon numarasını gördüm. Daha önce görmüştüm ve engellemiştim fakat bu kez kadın fotoğrafı koyup ismini farklı yazmış. Borcu olduğu için arandığını söyledi. Sonrasında işe gittim. Geldiğimde yoktu. Çocuklar yengeleriyle pazara gittiklerini söyledi. Antalya'da olabilirler. Orada ifade vermişler. Yengem mektup bırakmış. Oğluna, kardeşlerine sahip çıkmasını söylemiş" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.