Esra Erol'da Sevim Aydemir kimdir? Tevrat Aydemir Gülseren ile kaçtı!

Esra Erol'da Sevim Aydemir kimdir? Tevrat Aydemir Gülseren ile kaçtı!
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayınlarına devam eden Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu birçok konuyla Türkiye gündemine otururken günün ilk konuğu ise ... oldu ve yardım istedi. Ardından dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da ... kimdir? Detaylar haberimizde.

ATV'nin ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da yeni bir güne daha başladı. Sevim Hanım eşi Tevrat'ın, ilk aşkı Gülseren ile kaçtığını söyledi. Komşusu Sevcan ile programa gelen genç kadın, 3 çocuğu ile zor durumda olduğunu ifade etti. Peki, Esra Erol'da Sevim Aydemir kimdir? Tevrat Aydemir kimdir? İşte detaylar...



Sevim Aydemir kimdir?

Bugün yayınlanan programa katılarak eşinden boşanmak istediğini anlatan genç kadın, eşinin kendisini pikniğe yolladığını ve ardından da aynı mahallede oturan ilk aşkı Gülseren ile kaçtığını anlattı. Giderken de evdeki balı aldığını belirtti.

Tevrat Aydemir temmuz ayında evden kaçtı. Gülseren ile haberleşerek birlikte kaçtıkları anlatılan genç adam için mahalle muhtarı da yayına bağlandı ve bildiklerini konuştu.
 

Tevrat Sevim Aydemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.