EXXEN Konuşanlar 23. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 23. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar'ın 2. sezon 23. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik katılımcıların da stüdyoda Hasan Can Kaya'ya eşlik ettiği program yine soluksuz izlenecek. Bir saate yakın sürede seyircilerini güldüren yapımı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 23. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Youtube'da elde ettiği başarılarla milyonlarca kişiye ulaşan Konuşanlar, Acun Ilıcalı'nın transferiyle birlikte EXXEN'e geçiş yapmıştı. Zaman zaman videoların tamamının silinmesi nedeniyle gündeme gelip eleştirilse de artık o günler geride kaldı ve her bölüm sabrısızlıkla bekleniyor. Salı günü özeti ile izleyenlerin karşısına çıkan yapım bugün de shot görüntüleriyle yayınlandı. Cuma günü de platformdaki yerini aldı. Yine dopdolu bir hafta daha sizleri bekliyor. Gösterinin kısa süreli paylaşımı dahi kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlendi. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayonlanıyor.


 

Konuşanlar'da neler oldu?

Bu haftanın en çok izlenenleri arasında yer alan ve yine adını listenin en üst sıralarına yazdıran Konuşanlar'da Bitcoin esprileri gösterite damga vurmuştu. Bir katılımcı ise günlük daire kiraladığını ve yaşadıklarını anlattı. Mehmet adındaki bir kişi de kendisine ilgi gösterilmesini ve kadınlara olan alakanın tersine dönmesini istediğini dile getirdi. Türkü adındaki katılımcı da erkeklerin kalçalarına bakıp sırlamaa yaptığını söyledi.


konuşanlar canan


 


Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm SHOT izle

Konuşmacılarıyla yine dopdolu bir bölüm vaat eden Konuşanlar'ın yeni bölüm salı günü Youtube ve Instagram üzerinden paylaşılmıştı. Tunca Büyükyüksel kız arkadaşı Selin Alp'e evlilik teklif etti. Selin de bu teklifi geri çevirmedi. Avukat bir katılımcı da son lişkisinde aldatıldığını söyledi. Bunu tekrarlatmak istemesi de Hasan Can Kaya'nın diline dolandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.