EXXEN Konuşanlar 34. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 34. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 34. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 34. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan ve konuklarıyla da herkesi güldüren program yine ilgiyle izlenecek. Her anı kahkaha tufanına sahne olan talk showu seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 34. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Youtube'da elde ettiği başarı sonrasında Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e kazandırdığı Konuşanlar'ın 2. sezondaki 34. bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayınlandığı her bölümle seyirciler tarafından ilgiyle seyredilen program bu hafta da dopdolu ve gülme garantili. Yer aldığı günden bu yana platformun en çok izlenen yapımı haline gelen gösteride yaşanacaklar için yayınlanan fragman beklentileri bir hayli yükseltti. Salona gelerek bu şova katılanların anlattıklarıyla daha da renklenen talk showu seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. 24 Eylül Cuma 00:00'da yayınlanacak. Günün ilk anlarında  Acun Ilıcalı'nın dijital yayın kanalı EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı sakın kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 34. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 34. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Hasan Can Kaya EKG çektirdiği konuşanla anısını anlattı ve doktorun hatalı bulduğunu söyledi. Salon bu anlarda gülme krizine girdi. Bir konuşan sevgilisinin kendisini aldatma hikayesiyle adından söz ettirdi. Babasının hasta olduğunu söyleyerek ona vakit ayırmak istediğini ifade eden erkek arkadaşına anlayış gösterdiğini dile getiren konuşan, sevgilisinin hemşire ile kendisini aldattığını belirtti. Aynı konuşan kendisine zamanında Roberto Carlos dendiğini de ekledi.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Muradiye Hanım ve kızı Aslıhan Bal'ın ön plana çıktıkları gösteride birçok konuşan anlattıklarıyla herkese kahkaha attırdı. Muradiye Hanım birkaç kişi çıplak görmek istediğini söyleyince salon yıkıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.