EXXEN Konuşanlar 36. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 36. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 36. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 36. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak yoluna devam eden EXXEN'de yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her anında kahkaha ve komedi bulunan yapım bu geceden itibaren platformdaki yerini alacak. Milyonların bağımlısı haline geldiği talk showu izlemek isteyenler sabırsızlıkla bekliyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformdaki yerini alacak gösteri ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 36. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerle buluşmaya devam eden Konuşanlar, 2. sezon 36. bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Youtube'da gösterdiği performansla milyonlarca kişi tarafından seyredilmeyi başaran ve bu sayede ününe ün katan başarılı komedyenin programı 8 Ekim'de yayınlanacak olan bölümü de ilgiyle seyredilecek. Son bölümde bir kez daha verilen cevaplar herkesi güldürmeyi başarmıştı. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup seyretmenin yollarını öğrenmek istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformdaki yerini alacak gösteri ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 36. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 36. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşanının gözleri sebebiyle ölü gibi durduğunu anlatan Kaya aldığı cevapla herkesi güldürdü. Bir konnuşan da ormanda elde mızrak, yaprakla korunup yaşamak istediğini söyledi. Gemici bir konuşanın eşi de en sevdiği yönünün uzağa gitmesi olduğunu anlattı.

Konuşanlar 2. sezon 36. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.