EXXEN Konuşanlar 43. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 43. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 43. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 43. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan ve milyonları ekran başına kilitleyen talk show için programın takipçileri sabırsızlıkla yeni haftayı bekliyor. Konukları, sahneye çıkan isimleri ve Hasan Can Kaya'nın sürpriz kontralarıyla bomba gibi bir bölüm bu geceden itibaren yayında olacak. EXXEN Konuşanlar 43. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konu

Dünyanın en çok tercih edilen video platformu Youtube'da yayınlandığı bölümlerle izlenme rekorları kıran ve ardından da EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın yeni haftası ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı programda yine izleyenler gülmekten kırılacak. Gösteriyi her hafta milyonlarca kişi izliyor ve yeni bölümler sabrısızlıkla bekleniyor. 26 Kasım Cuma günü itibarıyla yayınlanacak olan 2. sezon 43. bölüm de yine herkesi ekran karşısına kilitleyecek. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup en doğru alternatifleri bulmak istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformda yine liderliğe oynayacak Konuşanlar'ı kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 43. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 43. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan yanında eşi olmasına rağmen en büyük fantazisini, kadınların da olduğu bir havuzbaşı sefası yapmak olarak söyledi. Diğer bir konuşan da Taksim'de kaldığı otelde yaşadıklarını anlattı. Mail üzerinden ayrılan bir konuk da herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya "Biri ile evlenmeden önce sorulması gereken soru" sorusuna aldığı "Evli misin?" cevabı karşısında kahkaha attı.

Konuşanlar 2. sezon 43. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.